Pallet kartonnen dozen enkelgolf

Pallets van de Amerikaanse kartonnen doos nodig zijn voor uw zendingen, uw vracht vervoer ...
Door te kiezen voor de palletverkoop van de Packdiscount-verpakkingsspecialist, kiest u ervoor om grote hoeveelheden te kopen en tegelijkertijd geld te besparen op de aankoop van uw afzonderlijke dozen van golfkarton.

Maar dan, in welke gevallen kiest u de single-flute boardpallet?

U kiest deze pallet met enkele dozen van golfkarton om lichte en kwetsbare producten in te pakken en te verzenden, dat wil zeggen producten van maximaal 20 KG, zodat de eenvoudige groef de lading van uw goederen kan dragen zonder te worden beschadigd. Door zijn lichte gewicht is de eenvoudige doos van golfkarton zeer economisch en bespaart u geld op de transportkosten. Onze kartonnen pallets met enkelvoudige doorsnede hebben een uitstekende perforatie- en barststerkte. Het bewijs is dat al onze pallets van enkel golfkarton zijn gestempeld met LNE. Dit is de garantie dat onze kartonnen dozen van hoge kwaliteit en betrouwbaar zijn, omdat ze worden gecontroleerd.
Om u een ruime keuze te bieden, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount kartonnen dozen met één groef die in verschillende afmetingen verkrijgbaar is. U zult de hoogte, de breedte en de lengte kunnen kiezen die u wenst. Om dichter bij uw behoeften te zijn, kunt u ook de hoeveelheden op uw pallets kiezen.
Vergeet ook niet om u te voorzien van lijmen om de sluiting van uw dozen enkele golf te garanderen. Om dit te doen, ontdek onze verkoop aan het assortiment lijmen en bespaar geld door grote hoeveelheden van uw plakband te kopen.
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top