tape pallet

Zelfklevende tapes pvc en polypropyleen, sluit veilig uw dozen ...
Elke stap van de verpakking is belangrijk, maar de sluiting van kartonnen dozen of postbussen is een van de belangrijkste. Inderdaad, het is de stap die de veiligheid van uw zending garandeert en ervoor zorgt dat uw goederen niet worden gestolen. Omdat plakband een van de essenties van verpakkingen is, biedt verpakkingsspecialist Packdiscount de verkoop aan het assortiment kleefstoffen. Met deze palletverkopen kunt u kleefbanden in grote hoeveelheden kopen en tegelijkertijd aanzienlijke besparingen realiseren.

Het belang van plakband

De kleefband is erg belangrijk, omdat u dan uw kartonnen dozen of uw postbussen kunt sluiten zoals het hoort, dagelijks of gedurende lange tijd. Afhankelijk van uw gebruik biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount twee soorten zelfklevende pallets. U vindt er PVC-zelfklevende pallets en polypropyleen zelfklevende pallets. De keuze van het materiaal van de lijm is afhankelijk van het gebruik dat u ervan maakt. De polypropyleentape is ideaal voor dagelijks gebruik, terwijl de PVC-lijm in plaats daarvan wordt gebruikt om uw kartonnen dozen of uw postbussen permanent te sluiten. Om dichter bij uw behoeften te zijn, is de verkoop van het assortiment kleefbanden beschikbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren. Of het nu om polypropyleenlijm of PVC-lijm gaat, u kunt de lengte, de breedte en de dikte kiezen die bij u passen. Qua kleuren heeft u de keuze tussen transparante lijm of taankleurige lijm.
Ontdek ook onze pallets van losse golfkartons en dubbele golfkartons, evenals onze pallets met rekfolie en bubbelzakken voor de verzending van uw kwetsbare en gevoelige producten.
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
  1. Pallet met tape / tape pallet / Verkoop aan de pallet
    Vanaf € 2,10

    Pallet met tape

    5 referenties
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top