Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Rekfolie pallet

Rekfolie pallet

Bescherm uw kartonnen dozen pallets tijdens het transport en de verzending van uw goederen ...
Hoewel de Packdiscount-verpakkingsspecialist het hele jaar door lage prijzen biedt, biedt dit u ook de mogelijkheid om grote hoeveelheden te kopen en tegelijkertijd aanzienlijke besparingen te realiseren. Dit is mogelijk met de verschillende palletverkopen die worden aangeboden door de verpakkingsspecialist. Onder de palletverkoop tot uw beschikking zijn er stretchfolie-pallets. De stretchfolie is een essentieel onderdeel van de verpakking omdat deze verschillende toepassingen heeft.

Waarom kiezen voor stretchfoliepallets?

Rekbare films zijn om verschillende redenen nuttig. Ten eerste houden ze al je goederen bij elkaar als ze net voor verzending op pallets staan. Als u vervolgens uw goederen gedurende een bepaalde periode in uw magazijn of werkplaats wilt hebben, kan de stretchfolie ze beschermen tegen stof, weer en andere mogelijke achteruitgang. De zwarte stretchfolie helpt ook om uw goederen tegen licht te beschermen en te voorkomen dat ze beschadigd raken. Uw goederen zullen ook veilig zijn voor nieuwsgierige blikken. Omdat onze rekfolies van polyethyleen zijn, zijn ze zeer elastisch, sterk en sterk. Om u een ruime keuze te bieden, is onze verkoop aan het assortiment stretchfolies in verschillende maten verkrijgbaar. Hiermee kunt u de gewenste lengte, breedte, dikte en kleur kiezen. Voor pallets tot 500 kg adviseren wij de rekfolie van 17 micron; en voor pallets van 500 tot 700 KG zal de stretchfolie van 20 micron effectiever zijn.
Ontdek ook onze andere verkopen aan de pallet om uw verpakking op te volgen als onze pallets met kartonnen enkele en dubbele groeven, onze paletten met kleefstoffen, ...