Boekverpakking

Hier ons assortiment verpakkingen voor boeken ... Een volledig gamma van e-commerce verpakking.
Om dichter bij de behoeften van klanten te zijn, biedt de e-commerce verpakkingsspecialist Packdiscount verschillende beschermingskoffers voor het veilig afleveren van uw boeken.
Boeken, cd's en dvd's vereisen speciale aandacht. Dit zijn fragiele, gevoelige objecten die met grote zorg moeten worden verzonden.
Daarom biedt de e-commerce verpakkingsspecialist een reeks beschermhoesjes voor boeken.
Met dit type beschermhoes worden uw boeken, cd's of dvd's beschermd tegen schokken, schade die ze tijdens hun expeditie kunnen oplopen.
Om de veiligheid van uw zending te garanderen, raden wij u aan om uw boekverpakking te begeleiden met kleefbanden of rekfolies. Deze zorgen voor de sluiting van uw beschermhoes en voorkomen diefstal of schade tijdens het transport van uw producten.
We weten dat er verschillende formaten boeken, cd's of dvd's zijn. Om het verzenden van deze e-commerce-verpakking te vergemakkelijken, biedt Packdiscount boeken
van verschillende grootte aan:
  • UNIPAC boekenkast van 1 tot 5 cm
  • UNIPAC boekenkast van 1 tot 6 cm
  • Super-Pac boekenkast van 1 tot 8 cm
Met deze e-commerce pakketten kunt u eenvoudig en snel uw boeken, cd's en dvd's verzenden, ongeacht hun formaat.
Onder ons brede assortiment van e-commerce verpakkingen, bieden wij ook e-retailers verpakking voor flessen, kleding, tablets en smartphones.
Deze verpakkingen zijn van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen. Voor de beste bescherming van uw producten raden wij u aan kalibratieoplossingen en kleefbanden te gebruiken om de verpakking van uw e-commerceboeken te sluiten.
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top