Dozen voor drukwerk

Hier ons assortiment verpakkingen voor flessen ... Een volledig gamma van e-commerce pakket
Onder het complete assortiment e-commerce-verpakkingen biedt verpakkingsspecialist Packdiscount een reeks kartonnen dozen speciaal voor wijnflessen.
Met dit type kartonnen doos kunt u uw flessen wijn veilig verzenden zonder te worden beschadigd, gebroken of beschadigd tijdens verzending. Om het maximale transport van uw kartonnen doos met uw flessen wijn te garanderen, raden wij u aan om uw dozen met lijm te sluiten. Het is onmogelijk om uw pakket te openen zonder de doos te beschadigen. Je kunt je box ook afsluiten met stretchfolie.
Ons volledige assortiment kartonnen dozen is duurzaam en praktisch. Dit komt door de eenvoudige wapeningswig die in de kist is geplaatst. Je kunt je flessen wijn, champagne of bier zetten zonder te worden blootgesteld aan schokken tijdens het transport.
Zodat u de keuze hebt uit onze verpakking van flessen e-commerce wijnen, de specialist van de verpakking Packdiscount, stelt u verschillende dimensies en verschillende capaciteiten voor.
Onze kartonnen dozen zijn beschikbaar op onze website en kunnen een, drie of zes flessen bevatten. De keuze van de capaciteit hangt af van uw behoefte.
Elke doos heeft vulplaatjes om uw flessen van elkaar te scheiden en schokken te voorkomen.
Om ervoor te zorgen dat uw dozen met uw flessen wijn worden gesloten, kunt u kiezen voor gepersonaliseerde kleefbanden. Naast het sluiten van uw kratten zoals ze zouden moeten, zullen ze uw bedrijf promoten tijdens het verzenden van uw flessen. Voor informatie kunt u ook contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u op de hoogte stellen van de elektronische e-commerce verpakkingsfles die aan uw behoeften voldoet
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top