Posters verpakking

Hier onze verpakkingen assortiment voor posters ... Een volledig gamma van e-commerce pakket.
De verpakkingsspecialist Packdiscount biedt u verschillende reeksen e-commerce-verpakkingen.
Onder deze verpakkingsreeksen vindt u een volledig assortiment verpakkingen voor posters, posters, uw lange producten ...
Om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, bieden wij ronde kartonnen kokers en vierkante kartonnen kokers aan. Deze e-commerce pakketten voor lange producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten.
Afhankelijk van de aard van uw zending, is uw keuze ofwel op de ronde kartonnen koker of op de vierkante kartonnen koker.
Onder onze e-commerce verpakking vindt u de ronde kartonnen buis. Het is ideaal voor mailings zoals het verzenden van posters, posters, ... Hiermee kunt u uw documenten verzenden zonder te worden beschadigd tijdens het transport. De ronde kartonnen buis wordt geleverd met twee plastic deksels, zodat u uw e-commerce-verpakking gemakkelijk kunt openen en sluiten voor uw lange producten. Om uw e-commerce verpakking bestand te maken tegen fraude, raden wij u aan om uw twee plastic afdekkingen te nieten op de doos van uw verpakking. Om dichter bij uw verwachtingen te zijn, hebben we verschillende dimensies met betrekking tot onze e-commerce-verpakking met ronde buis.
Naast de ronde kartonnen buis bieden we ook de kartonnen buis Longbox. Het heeft een vierkante vorm. Het eerste voordeel van deze vorm is dat deze tijdens het transport niet rolt en geen handmatige behandeling in de postcentra vereist.
Het tweede voordeel van deze vierkante kartonnen buis is dat de vorm ervoor zorgt dat u uw documenten heel eenvoudig kunt invoegen en uitpakken. Er zijn verschillende dimensies beschikbaar voor deze e-commerce verpakking. U kunt uw verpakking aanvullen met stretchfolie om een ​​betere veiligheid van uw producten te garanderen.
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top