Textiel verpakking

Hier onze verpakkingen assortiment voor kleding ... Een volledig gamma van e-commerce pakket.
Textiel heeft een zeer belangrijke rol in e-commerce. Om uw zendingen van uw textielproducten te vergemakkelijken, bieden wij een compleet assortiment textielverpakkingen voor e-commerce. Al onze e-commerce textielverpakkingen zijn zeer resistent.
Onder onze e-commerce textielverpakkingen vindt u de plastic zak met plakband. Deze is zeer praktisch omdat hij heel gemakkelijk en zeer snel opent en sluit dankzij de kleefband. Dit bespaart u veel tijd bij het inpakken van uw textiel. Om u alle soorten kleding te laten verzenden, bieden wij verschillende dimensies van e-commerce textielverpakkingen aan.
In ons assortiment e-commerce textielverpakkingen vindt u ook het Tyvek-zakje. Dit materiaal maakt uw verpakking scheurvast en waterdicht. Uw producten worden volledig beschermd en worden tijdens verzending niet beschadigd door vocht of temperatuurschommelingen. Het Tyvek-zakje heeft een zelfklevende sluiting waardoor uw verpakking bestand is tegen fraude. Deze e-commerce textielverpakking is verkrijgbaar in verschillende maten om dichter bij onze klanten te zijn.
Extra criterium, deze tas is 100% recyclebaar.
Onder ons assortiment textielverpakkingen vindt u ook de plastic zak van 100 micron. Deze verpakking is ideaal voor het verzenden van alle soorten producten. Het voordeel van deze plastic tas is dat deze flexibel, transparant en zeer scheurbestendig is. Verschillende formaten zijn beschikbaar voor deze e-commerce textielverpakking. Om te zorgen voor de sluiting van deze plastic zak, kunt u kiezen voor verschillende oplossingen: de kleefband, de link of de lasser.
Andere hoogwaardige e-commerce-verpakkingen en altijd tegen de beste prijzen zijn beschikbaar op onze website.
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top