Verpakking printers

Hier onze verpakkingen aanbod om af te drukken ... Een volledig gamma van e-commerce pakket.
De Packdiscount-verpakkingsspecialist is bedoeld voor particulieren en professionals in alle sectoren, inclusief de grafische industrie. We bieden een compleet assortiment verpakkingen voor de grafische industrie.
Onder de drukpakketten die wij aanbieden, vindt u kartonnen dozen met variabele hoogte. Deze zijn erg praktisch omdat ze zich perfect aanpassen aan de hoogte van uw pakketten. Ze worden ten zeerste aanbevolen voor het verpakken van lichte en kwetsbare producten. Daarom worden deze e-commerce-pakketten ook aanbevolen voor printers. Om uw producten zo goed mogelijk te beschermen en te beveiligen, raden wij aan dat u kartonnen accessoires zoals noppenfolie, schuimpapier of kussenpads aan uw kartonnen dozen toevoegt. Dankzij deze zorgt u voor de bescherming van uw pakketten tegen de schokken waaraan ze tijdens hun verzending kunnen worden blootgesteld. Deze e-commerce printerpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten.
In onze verpakking bieden we ook enkele en dubbele dozen van golfkarton aan. Deze kartonnen dozen zijn eenvoudig te monteren en te sluiten. Ze passen zich perfect aan de hoogte van uw producten aan. Vanwege hun kracht worden deze e-commerce printerpakketten ten zeerste aanbevolen in de sectoren voor afdrukken en publiceren. Om de sluiting van uw dozen te garanderen, raden wij u aan plakband te gebruiken. Deze lijmen zullen uw e-commerce verpakking onschendbaar maken.
Er zijn verschillende formaten beschikbaar voor de verpakking van de printer om zo goed mogelijk aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.
Ontdek op onze website al onze dozen en postverpakkingen om uw pakketten met gemoedsrust te verzenden.
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top