Verpakking tablets en smartphones

Hier ons assortiment verpakkingen voor smartphones, tablets ... Een volledig gamma van e-commerce pakket.
Om e-merchantzendingen te vergemakkelijken, biedt de e-commerce verpakkingsspecialist verschillende reeksen tablet- en smartphoneverpakkingen.
U zult normale kartonnen dozen vinden, dozen met schuimdemping om het verzenden van uw kwetsbare voorwerpen maximaal te beschermen, postbussen Securibox schokbestendig en onschendbaar zodat u uw tablets en smartphone veilig kunt verzenden, ...
Onder onze verpakkingen voor tablets en smartphones vindt u met name de dozen met geïntegreerde wigfilm. Deze dozen zijn een perfecte verpakking voor het verzenden van tablets en smartphones.
Tabletten en smartphones zijn zeer gevoelige producten. Daarom is het essentieel om ze te beschermen, vooral tijdens hun zendingen om schokken en andere schade te voorkomen. Om deze reden raden we u aan om noppenfolie te gebruiken om extra bescherming te bieden in uw tablet- en smartphoneverpakking.
Om de zendingen van uw tablets en smartphones te beschermen, raden we ook kartonnen dozen met schuimstofvulling aan.
Zoals de naam doet vermoeden, gaat deze kartonnen doos vergezeld van een schuimdemping die de nodige bescherming biedt voor uw kwetsbare en gevoelige voorwerpen. Met dit type verpakking voor tablets en smartphones zijn uw producten bestand tegen schokken tijdens hun expeditie.
Om dichter bij uw behoeften te zijn, bieden wij u verschillende maten in termen van lengte, breedte en hoogte.
Om ervoor te zorgen dat uw dozen worden gesloten, adviseren wij u ook om onze hoogwaardige lijmen en de beste prijzen te gebruiken. Hiermee is de verpakking van uw tablets en smartphones sabotagebestendig. Kom en ontdek onze andere verpakkingen van tablets en smartphones!
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
  1. Kartonnen verzenddoos / Verpakking tablets en smartphones / Verpakking E-commerce
    Vanaf € 0,36

    Kartonnen verzenddoos

    21 referenties
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top