Bakje Voedsel

Packdiscount expert in voeding, maar vooral plastic bakje verpakking, biedt een brede selectie van plastic verpakkingen voor levensmiddelen.
Een brede selectie van dienbladen aan het dagelijks leven van elke gast te vergemakkelijken.
Wij bieden een levensmiddel lade met deksel, een afsluitbare container voor een perfecte hygiëne, of kommen voor salade, een keuze wordt aangeboden aan het beste voldoen aan de behoeften van alle klanten die willen koken en gemakkelijk op te slaan hun food.
Een voedingsmiddel lade om veilig te kunnen dragen haar gerechten, of haar eten in de beste omstandigheden te houden.
Met onze voedselbakken kunt u uw maaltijden eenvoudig bereiden en opslaan. Naast het opbergen van uw maaltijden in deze dienbladen, kunt u er ook in eten. Deze voedselbakken zijn erg populair in de fastfoodindustrie. Omdat ze zo populair zijn, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment voedselbakken. In dit assortiment vindt u vis'n-chip-trays, gefrituurde trays en delta-gebakdozen. De vis'n'chip-voedsellade is ideaal voor het bevatten van fastfoodgerechten zoals bereide gerechten, sandwiches, friet, kebabs ... De gerechten kunnen zowel warm als koud zijn. Deze lade is 100% recyclebaar. In de bakplaat kunt u dikke gerechten doen, omdat dit dienblad vetvrij is. De driehoekige gebakendoos is zeer resistent omdat hij van kraft is gemaakt en dit materiaal staat bekend om zijn grote weerstand. Al onze voedselbakken kunnen ook warme gerechten bevatten, zoals koude gerechten. Ontdek ook ons ​​wegwerpbestek, onze voedselzakken en sachets, onze voedselpotten en kommen, ... Onze producten zijn van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Bakje Fish'n chip / Bakje Voedsel / Verpakking etenswaren
  Vanaf € 90,33

  Bakje Fish'n chip

  1 referenties
 2. Bakje frites / Bakje Voedsel / Verpakking etenswaren
  Vanaf € 90,33

  Bakje frites

  1 referenties
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top