Doos en schaal

Packdiscount expert in de distributie van wegwerp servies en de verpakking van levensmiddelen voor professionals, biedt voedsel dozen en potten.
Geniet van de keuze van de materialen (aluminium, karton, kunststof ...), vormen (rechthoekig, rond, vierkant, achthoekig) en ga direct naar de dozen en potten van belang (gemeenschap, fast food, catering ...).
Om dichter bij de behoeften van fastfoodprofessionals te zijn, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount verschillende soorten dozen en schotels voor fast food-rapa's. In dit assortiment dozen en schalen vindt u de bruine kraft-gourmetdoos met deksel, de hamburgerdoos, de bruine kraft-saladesdoos met deksel en de ecogreen pastakendoos. De bruine kraft-gourmetdozen met deksels en de kraft-saladedozen met deksels laten uw klanten de samenstelling van uw maaltijden zien. Transparante deksels maken het gemakkelijker om uw producten te presenteren, maar ze stellen uw klanten ook gerust over de kwaliteit van de producten waaruit uw maaltijd bestaat. Omdat onze schotels of saladeboxen van kraft zijn, zijn ze zeer resistent door het materiaal waaruit ze bestaan. Deze dozen zijn ideaal in cafetaria's, broodjeszaken, bakkerijen en andere fastfoodrestaurants. De hamburgerdoos is perfect voor het bewaren van hamburgers en andere warme gerechten. Deze verpakking is 100% recyclebaar. De Ecogreen pastakast houdt de hitte van uw gerecht, met name uw pasta. Dit type verpakking is ideaal voor fastfood. Al onze dozen en voedselgerechten zijn gemaakt van kraft. Dit zorgt voor een zeer hoge weerstand van uw voedselverpakkingen. Ontdek voor fastfood ook onze dienbladen, ons wegwerpbestek, onze voedselzakken en -zakken, onze voedselpotten en -kommen, ... Al onze voedselverpakkingen zijn van hoge kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top