verpakking van voedingsmiddelen door het bedrijfsleven

Ontdek op onze website Packdiscount voedselverpakkingen naargelang hun beroep.
Dit is de verpakking van levensmiddelen voor de Baker, Fast Food, Slager ...
Praktisch, eenvoudig en esthetische verpakking voor de presentatie van uw producten. U kunt ons gehele assortiment van wegwerp gerechten en hapjes voor recepties, feesten en buffetten, de verpakking van levensmiddelen, kleine verpakkingen handdoeken voor de beste prijs te vinden.
Traiteur of professionele horeca, hotel, catering voor een evenement, aarzel dan niet om ons te contacteren indien u een bepaald product willen.
Voor fast food-professionals vindt u een breed assortiment verpakkingen voor fast food. Je zal in het bijzonder frieten bakken, zakjes voor panini en sandwiches, potten en plastic schalen en bestek zakken ... Deze pakketten zijn zo gemaakt dat ze eenvoudig en snel te gebruiken om u te vinden tijd besparen. Deze verpakkingen zijn essentieel voor fast-food professionals, broodjeszaken, bakkerijen, Grieken, foodtrucks, ...
Onder onze voedselverpakkingen door handel, bieden wij verschillende soorten voedselverpakkingen voor bakkerij en gebak aan.
In ons assortiment verpakkingen voor de bakker vindt u de tassen voor de broodjes, maar ook de gebakdozen in driehoek om delen van gebak te vervoeren, .... Deze doos kan warme gerechten als koude gerechten bevatten. Het is mogelijk om het in de magnetron te zetten.
Als u werkt in slager / traiteur, vindt u het even welk type van de verpakking kunt u het beste vlees (films en eten papier, aluminium, verpakkingsdozen, kraft zakken om vlees te dragen, ...) te houden.
U vindt alles wat u nodig heeft met betrekking tot voedselverpakkingen.
Traiteur of professionele catering, gastvrijheid, catering voor een evenement, aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een bepaald product wilt.

Consultez les articles les plus populaires

To Top