Verpakkingstape en Omsnoering

U zult Packdiscount, de verpakking specialist, een hele reeks van PVC-verpakkingen tapes, tape polypro, voor uw zendingen. Verpakking banden zijn bedoeld voor verpakkingsdozen sluiten, kartonnen dozen, buizen ...
Plakband voor verpakkingen en de scheepvaart dozen. Onze verpakking tapes vergemakkelijken van de verpakking van uw producten en helpen beveiligen van de inhoud van het pakket bij uw zendingen. Wij bieden verschillende verpakking tape bereiken: polypropyleen plakband, PVC tape, versterkte tape lijm, lijm stil.
Packdiscount is de specialist in verpakkingen. Wij bieden u alles wat u nodig heeft om uw producten te verpakken tot ze gesloten zijn. Wij bieden hiervoor een breed assortiment kleefbandrolletjes aan.Uw keuze hangt af van het gebruik van de band die u maakt. In alle gevallen hebben onze lijmbandjes een uitstekende houding die de verpakking van uw producten tijdens uw verzendingen garandeert.Als u lichte verpakkingen wenst te verzenden, kiest u alstublieft voor zware polypropyleen kleefbandjes om ze te sluiten. Deze kleefband is stil en is ook erg bestand. Het heeft een uitstekende outfit.
Voor lichte verpakkingen heeft u ook de keuze met polypropyleenband met hete smelt. Dit is de meest economische kleefstof.Packdiscount biedt ook rollen gepantserde en technische kleefbandjes voor precies gebruik. Deze kleefbandjes hebben precieze eigenschappen en kwaliteitshechting.Onder ons brede assortiment lijmbanden bieden wij aangepaste lijmen die u toelaten om te adverteren, maar ook om uw zendingen te beveiligen. Ook aanwezig in onze online catalogus, kleefverpakking lijm, strapping, nieten, elastische riemen en veiligheidsafdichtingen ...Ons hele assortiment kleefbandrollen is bestand en heeft een uitstekende greep. U vindt het lijm dat wordt gebruikt om uw pakketten te sluiten zodat ze veilig en veilig kunnen worden verzonden.

Consultez les articles les plus populaires

Verpakkingstape en Omsnoering : Informations complémentaires

Het kiezen van de verpakking tape?
Het is essentieel voor zijn tape kiezen om de verpakking te maken en het organiseren van expedities. Maar welke lijm verpakking te kiezen, afhankelijk van het gebruik?
PVC tape: Deze band maakt een soepele, stille werking, een hoge breeksterkte, onmiddellijke hechting en is handscheurbaar. Tegen de kou en temperatuurveranderingen. Het is ideaal voor het beheren van vele structuren als verpakking zorgt voor een snelle en schone sluiten dozen.
PP verpakking tape of polypropyleen: het is de meest veelzijdige lijm stil, universeel, stijf en bestendig. Het heeft een goede weerstand tegen kou en warm. Deze verpakking tape is ideaal voor lichte pakketten.
Lijm verpakking PP Hot Melt: Deze lijm maakt een eenvoudige stroom, onmiddellijke hechting, een goede weerstand tegen kou. Dit is de meest economische oplossing voor een beperkte nuttige levensduur. luidruchtig tot rust te komen. Kraft Adhesive: Volledig recyclebaar en met een sterke tack.
Kraft gegomd lijm: Deze lijm is recyclebaar en biologisch afbreekbaar, uitstekende getuigenis van heiligheid.
Hoe de tape op te slaan?
Lijmen zijn zeer gevoelig voor temperatuurschommelingen. Wij zullen een verpakking lijm die zowel tijdens de toepassing en de opslag beperkingen past adviseren. De ideale opslag is tussen 18 en 25 ° C.
De band houdt zijn kenmerken voor een jaar, deze variant als de opslag omstandigheden optimaal.

To Top