Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Verpakkingstape en Omsnoering

Verpakkingstape en Omsnoering

U zult Packdiscount, de verpakking specialist, een hele reeks van PVC-verpakkingen tapes, tape polypro, voor uw zendingen. Verpakking banden zijn bedoeld voor verpakkingsdozen sluiten, kartonnen dozen, buizen ...
Plakband voor verpakkingen en de scheepvaart dozen. Onze verpakking tapes vergemakkelijken van de verpakking van uw producten en helpen beveiligen van de inhoud van het pakket bij uw zendingen. Wij bieden verschillende verpakking tape bereiken: polypropyleen plakband, PVC tape, versterkte tape lijm, lijm stil.
Packdiscount is de specialist in verpakkingen. Wij bieden u alles wat u nodig heeft om uw producten te verpakken tot ze gesloten zijn. Wij bieden hiervoor een breed assortiment kleefbandrolletjes aan.Uw keuze hangt af van het gebruik van de band die u maakt. In alle gevallen hebben onze lijmbandjes een uitstekende houding die de verpakking van uw producten tijdens uw verzendingen garandeert.Als u lichte verpakkingen wenst te verzenden, kiest u alstublieft voor zware polypropyleen kleefbandjes om ze te sluiten. Deze kleefband is stil en is ook erg bestand. Het heeft een uitstekende outfit.
Voor lichte verpakkingen heeft u ook de keuze met polypropyleenband met hete smelt. Dit is de meest economische kleefstof.Packdiscount biedt ook rollen gepantserde en technische kleefbandjes voor precies gebruik. Deze kleefbandjes hebben precieze eigenschappen en kwaliteitshechting.Onder ons brede assortiment lijmbanden bieden wij aangepaste lijmen die u toelaten om te adverteren, maar ook om uw zendingen te beveiligen. Ook aanwezig in onze online catalogus, kleefverpakking lijm, strapping, nieten, elastische riemen en veiligheidsafdichtingen ...Ons hele assortiment kleefbandrollen is bestand en heeft een uitstekende greep. U vindt het lijm dat wordt gebruikt om uw pakketten te sluiten zodat ze veilig en veilig kunnen worden verzonden.

Verpakkingstape

Verpakkingstape

Vind een grote selectie van de verpakking tape: Rustig lijm, lijm polypro, gepersonaliseerde sticker ...

Bekijken

Versterkte en Technische Verpakkingstape

Versterkte en Technische Verpakkingstape

Hier ons assortiment van gewapend verpakking tape ... Een volledig gamma van versterkte tape.

Bekijken

Verpakkingstape Kleur

Verpakkingstape Kleur

Hier onze reeks gekleurde verpakking tape ... Volledige waaier van kleuren tape.

Bekijken

Bedrukte tape

Bedrukte tape

Hier kunt u een breed scala van gedrukte tape, Custom tape voor een succesvolle leveringen.

Bekijken

Omsnoering

Omsnoering

Een reeks van polypropyleen riem, borstband, staal vorken, spannen en afdichten manueel of elektrisch ...

Bekijken

Nieten

Nieten

Hier wordt een scala aan handmatige nietmachine, pneumatische nietmachine, nietmachine en nietjes karton ...

Bekijken

Elastiekjes

Elastiekjes

Hier kunt u een breed scala van rubber band, elastische band ...

Bekijken

Zegel

Zegel

Hier onze zegel assortiment van zegel ... Een volledig gamma van zegel, kabelbinders ...

Bekijken

Bekijk onze gepersonaliseerde verpakkingen!

Print uw logo's en adresgegevens op alle soorten verpakking.

carton à imprimés personnalisés
Een prijsopgaaf vragen

Verpakkingstape en Omsnoering : Aanvullende informatie

Het kiezen van de verpakking tape?
Het is essentieel voor zijn tape kiezen om de verpakking te maken en het organiseren van expedities. Maar welke lijm verpakking te kiezen, afhankelijk van het gebruik?
PVC tape: Deze band maakt een soepele, stille werking, een hoge breeksterkte, onmiddellijke hechting en is handscheurbaar. Tegen de kou en temperatuurveranderingen. Het is ideaal voor het beheren van vele structuren als verpakking zorgt voor een snelle en schone sluiten dozen.
PP verpakking tape of polypropyleen: het is de meest veelzijdige lijm stil, universeel, stijf en bestendig. Het heeft een goede weerstand tegen kou en warm. Deze verpakking tape is ideaal voor lichte pakketten.
Lijm verpakking PP Hot Melt: Deze lijm maakt een eenvoudige stroom, onmiddellijke hechting, een goede weerstand tegen kou. Dit is de meest economische oplossing voor een beperkte nuttige levensduur. luidruchtig tot rust te komen. Kraft Adhesive: Volledig recyclebaar en met een sterke tack.
Kraft gegomd lijm: Deze lijm is recyclebaar en biologisch afbreekbaar, uitstekende getuigenis van heiligheid.
Hoe de tape op te slaan?
Lijmen zijn zeer gevoelig voor temperatuurschommelingen. Wij zullen een verpakking lijm die zowel tijdens de toepassing en de opslag beperkingen past adviseren. De ideale opslag is tussen 18 en 25 ° C.
De band houdt zijn kenmerken voor een jaar, deze variant als de opslag omstandigheden optimaal.