Bedrukte tape

Gedrukte tape of tape om uw reclame en de veiligheid van uw zendingen.
De aangepaste bedrukte verpakkingen tape is ideaal voor het zetten van uw merk naar voren en je identiteit over te brengen.
Vanaf 36 rollen en 1-3 kleuren, printen op maat van uw logo en contactgegevens verbetert het imago van uw bedrijf. Dit zal uw zendingen te beveiligen met een stevige zelfklevende verpakking en zichtbaarheid te geven aan uw merk.

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
  1. PVC Tape / Bedrukte tape / Verpakkingstape en Omsnoering
    Vanaf € 4,99

    PVC Tape

    4 referenties
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Bedrukte tape : Informations complémentaires

Daarom kiezen voor een gedrukt hechtmiddel?
De gedrukte tape, naast het verstrekken van een perfecte materiaal voor het verpakken van uw goederen, die wordt gebruikt om uw merk weer te geven in de ogen van het publiek en professionals. Communicatie-instrument, staat het u om te weten op een moment dat elk merk must dela reclame.
Dus u door te kiezen voor een gedrukte tape zijn gegarandeerd, sla uw merk bekendheid. We hebben verschillende verpakking tape sets voor meerdere materialen als gedrukte plakband PVC of acryl gedrukte plakband. Uw gedrukte lijm is een effectieve communicatie medium.
Denk er eens over!
De verpakking lijm is nog steeds een effectieve manier om te brengen uw merk al ter bescherming van uw producten tijdens de leveringen. Zo gebruiken de verpakking als communicatiemiddel door het toevoegen van een opmerking of uw logo.

To Top