Nieten

Hier is een complete lijn van nietmachines.
Nietmachine mechanisch, pneumatisch nietmachine om uw dozen, containers veilig te stellen ... op een pallet.
Om u in staat te stellen nieten uw pakketten zoals het hoort, de verpakking specialist Packdiscount biedt een volledig gamma voor nieten pakketten. In dit bereik vindt u handmatige nietmachines, pneumatische nietmachines en nietjes die voldoen aan uw behoeften. De handmatige nietmachine is heel gemakkelijk te gebruiken en is erg handig. Door voor deze oplossing te kiezen, bent u zeker van het verkrijgen van precisie en snelheid. Met de pneumatische nietmachine wint u ook sneller, maar vooral ook in productiviteit. Net als de handmatige nietmachine is de pneumatische nietmachine gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te hanteren. Zodra de juiste nietmachine is gekozen, moet u de juiste nietjes kiezen om het beste werk te garanderen. Als je decoratiewerk wilt doen, gebruik je best fijne nietjes omdat ze niet erg zichtbaar zijn. Ze zijn ideaal voor het leggen van stoffen en ander handmatig werk.
Middelgrote nietjes zullen in plaats daarvan worden gebruikt om kratten, meubels te monteren. Om zeker te zijn dat u de juiste nietmachine met de juiste nietjes kiest, kunt u contact opnemen met ons team van experts die u zullen helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt ook onze tips onderaan de pagina raadplegen. Om de sluiting van uw kartonnen dozen en uw postbussen te garanderen, kunt u ook onze andere oplossingen ontdekken, zoals kleefbanden, strips, elastische armbanden, zegels, ...
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
  1. Nietjes / Nieten / Verpakkingstape en Omsnoering
    Vanaf € 139,00

    Nietjes

    2 referenties
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Nieten : Informations complémentaires

Kies je clips op basis van de applicatie.
Voor dat uw werk is onberispelijk, is het belangrijk om nietjes verenigbaar is met zijn gereedschap en de kwaliteit van de vraag nietjes perfect inspelen op de beperkingen van het gebruikte materiaal en zijn steun te kiezen.
Nietjes fine
Fine nietjes worden gebruikt in decoratieve werken, verpakking die een onopvallende nieten. Ze zijn perfect voor het leggen van stof, weergave, etikettering en handenarbeid.
Op het gebied van houten-frame constructie en normen RT 2012, worden ze gebruikt in de installatie van vochtschermen, isolatie membraan eist een buitenste outfit om te voorkomen dat scheuren van het materiaal in te stellen.
De fijne clips bestrijken een breed scala van toepassingen, zijn verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal, maar ook in roestvrij staal voor de installatie van natte materialen.
Nietjes medium
De gemiddelde clips zorgen voor uiteenlopende lengten het grootste aantal toepassingen. De beste oplossing om het werk van vergaderingen dozen, meubels, diverse houten meubels ... net als de achterkant van nieten panelen.
Nietjes lourdes
Zware nietjes worden meestal gebruikt in de constructie van structurele samenstellingen of houten verpakkingen.
Ells worden gewaardeerd om hun veelzijdigheid in verschillende toepassingen, zoals het opruimen, het installeren van panelen, hebben betrekking op de houtskeletbouw, de buitenkant timmerwerk, verpakking doos, pallet ...

To Top