Omsnoering

Omsnoeringsbanden en toebehoren
Vind een hele reeks verpakkingen strip, strip polypro, borstband ...
Beveilig uw verzendkosten met de strip, zult u het onderhoud van uw gepalletiseerde ladingen en sluiten van uw pakketten.
Packdiscount, biedt een brede selectie van banden voor het omsnoeren uw pallets: Polyesterfolie, polypropyleen folie, textiel folie ...
De strips bieden het sluiten van kartonnen dozen voor de verzending.
Packdiscount gespecialiseerd vastbinden ... voor particulieren en professionals.
Ook een hele reeks accessoires, spanschroeven, gaffel te strippen .
Om ervoor te zorgen dat uw dozen worden gesloten, bestaat niet alleen de oplossing van kleefbanden. U kunt ook kiezen voor de oplossing van omsnoeren en omsnoeren. Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount u een compleet assortiment aan banden en banden. Onder onze riemen vindt u polyesterband, textielband en polypropyleenband. Polyesterband is bijvoorbeeld bekend om zijn hoge sterkte. Hij is in staat om bezuinigingen en geldschokken tijdens de expeditie te weerstaan. Bovendien, deze riem ontspant niet en houdt uw doos tijdens de reis gesloten. Voor zware kartonnen verpakkingen is de textielband het meest geschikt. Hij is bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft gedurende de hele reis intact. Om het omsnoeren van uw pakketten te vergemakkelijken, stellen we u gereedschappen ter beschikking waarmee u uw pakketten eenvoudig en snel kunt omcirkelen. In dit assortiment omsnoeringsbanden en banding, dat wordt aangeboden door de verpakkingsspecialist Packdiscount, vindt u alles wat u nodig hebt om de sluiting van uw kartonnen dozen of uw postbussen vóór verzending te garanderen. Alle accessoires die u nodig hebt om uw goederen te bevestigen, zijn beschikbaar in dit bereik dat specifiek is voor omsnoeren en omsnoeren. U kunt uw haspel kiezen om het afrollen van de strip te vergemakkelijken. De keuze van de strip zoals voor hem, zal zijn volgens het product en het type product dat moet worden vastgebonden. Ontdek ook ons ​​assortiment lijmen om uw kratten en karton te sluiten

Desc

Producten 1-12 van 20

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Metalen gesp / Omsnoering / Verpakkingstape en Omsnoering
  Vanaf € 47,63

  Metalen gesp

  3 referenties
 2. Omsnoeringsband Polypropylen machine / Omsnoering / Verpakkingstape en Omsnoering
  Vanaf € 78,77

  Omsnoeringsband Polypropylen machine

  3 referenties
Desc

Producten 1-12 van 20

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Omsnoering : Informations complémentaires

Wat strip voor welk gebruik?
Polypropyleen band voor handmatig gebruik of machine met of zonder toppings is de meest gebruikte en meest economische strip. Moet in de meeste toepassingen.
Echter, polypropyleen band niet geschikt voor zware lasten.
Polyester band meestal gebruikt met omsnoeringsmachines of setters spanners. vervangt staal voor zware lasten.
Dit is de meest resistente strip, die hij niet liegen wanneer gevraagd. Veiligheid voor de gebruiker van de strip.
Textiel strip voor handmatige verwerking, het sluiten met metalen gespen, wordt de spanning bereikt met behulp van een tang spanner. Er zijn 2 soorten textiel strip, de draad of gaas. Hyper-bestendig, gemakkelijk te gebruiken, de textielstrip ideaal voor zware lasten. Flexibel, zal het de kwetsbare producten te respecteren.
Voordeel: het kan worden nagespannen.
Metalen strip poue handmatig aanbrengen. Het is geschikt voor zeer zware lasten waarbij de zeer hoge treksterkte vereist. De metalen strip wordt vooral gebruikt in onafgewerkte gebouwen (gebouwen, ...).

To Top