Verpakkingstape Kleur

Verpakkingstape Color
Hier vindt u een breed scala van kleefstoffen kleur linten voor de beste prijs.
Packdiscount, verpakking specialist voor de beste prijs, biedt een scala aan lijmen goedkope kleur verpakking.
Packdiscount is de specialist in oplossingen voor verpakkingen, met inbegrip van kartonnen dozen, wikkelfolie en plakband voor particulieren en professionals. Ontdek een compleet aanbod van zelfklevende tapes voor de verpakking kleur: kleur band in polypropyleen, PVC gekleurde tape, dispensers ...
Haal het beste prijs op de aankoop van Verpakkingstape .
Kleefkleefbanden zijn zeer praktisch omdat hun kleur het mogelijk maakt om pakketten snel te identificeren, of het nu tijdens opslag of verzending is. Onze kleefstoffen voor kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: blauw, rood, geel, oranje en groen. Of onze kleefstoffen van PVC of polypropyleen zijn, ze zijn gemakkelijk te verwijderen en laten geen sporen na op de kartonnen verpakking. In ons assortiment gekleurde kleefbanden vindt u de speciale oranje PVC-bouwtape. Deze heeft verschillende voordelen. Ten eerste, het hecht aan alle oppervlakken en is 100% buigzaam. Dan is deze band niet bang voor temperatuurvariaties en is hij bestand tegen zowel warm als koud. Vandaar het feit dat het onmisbaar is in het midden van het gebouw. Omdat het sluiten van kratten en kartons essentieel is om de veiligheid van zendingen te garanderen, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount ook andere soorten verpakkingslijmen om beter aan uw behoeften te voldoen. Al onze lijmen zijn van kwaliteit en tegen de beste prijzen.

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Polypropyleen Tape Kleuren / Verpakkingstape Kleur / Verpakkingstape en Omsnoering
  Vanaf € 4,75

  Polypropyleen Tape Kleuren

  5 referenties
 2. PVC Tape Kleuren / Verpakkingstape Kleur / Verpakkingstape en Omsnoering
  Vanaf € 7,47

  PVC Tape Kleuren

  5 referenties
 3. PVC Tape oranje speciaal voor de bouw / Verpakkingstape Kleur / Verpakkingstape en Omsnoering
  Vanaf € 2,14

  PVC Tape oranje speciaal voor de bouw

  1 referenties
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Verpakkingstape Kleur : Informations complémentaires

Waarom gekleurde tape gebruiken?
De tape is vereist om uw verpakking en je boxen veilig op te slaan in het magazijn of onder zendingen. Onder de brede waaier van zelfklevende tapes op de markt, zijn er bepaalde kleur lijm nodig is om uw boxen gemakkelijk te identificeren. Sterker nog, als je veel pakketten in uw magazijn, kan het soms moeilijk om die je nodig hebt te herkennen en kan de verzending stroom te beheren. Met de lijm kleur verpakking, kunt u een kleurcode te maken en gemakkelijk ordenen van al uw voorraad. Hij trok zich zonder sporen, zodat u gemakkelijk kunt veranderen van kleur in het geval van reorganisatie.

Wat we -t soorten kleuren verpakking lijm aanbiedingen op Packdiscount?
Packdiscount biedt een ruime keuze van de lijm kleur verpakking en accessoires aan uw behoeften te voldoen. Je zal bijzondere band polypropyleen kleur van een 50 mm breed te vinden voor het verpakken van uw dozen en snelle identificatie van uw kratten. Praktisch en zuinig, kunt u met korting Pack krijgen een korting gevallen hoger aankoop 300 €. Onder de aangeboden door Packdiscount  bereik, ontdekt u ook de kleur PVC plakband voor hoogwaardige verpakkingen, solide en duurzaam. Beide producten zijn verkrijgbaar in blauw, oranje, rood, geel en groen, en kan gepaard gaan met geweren rollen om de toepassing van de lijm voor de verpakking te vergemakkelijken.
To Top