Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Verzendmateriaal

Verzendmateriaal

Verpakking en verzending BOX - DOOS
Vind onze kartonnen kokers, brievenbussen, en post kartonnen doos kartonnen doos te verpakken, te beschermen en verzenden van uw producten veilig. Packdiscount biedt een breed scala van postpakketten met verschillende maten van kartonnen dozen, kartonnen kokers en karton post Case. 
U vindt in ons gamma van kartonnen verpakkingen op maat van uw producten: kartonnen dozen kartons en kisten voor alle soorten documenten (lang, smal, breekbaar, zwaar ...).Kijk ook eens naar de verpakking tapes om je kartonnen verpakking te sluiten. Packdiscount is gespecialiseerd in online verpakking voor particulieren en professionals, en biedt een breed scala aan producten tegen de beste waarde, snel afleveren (tussen 48 uur en 72 uur). U vindt op onze site het pakketpakketje dat u het beste past. Vind onze kartonnen buizen, postdozen, kartonnen dozen en kartonnen dozen om uw producten veilig te verpakken, te beschermen en te verzenden. Packdiscount stelt een breed scala aan postpakketten voor met verschillende formaten van kartonnen doos, kartonnen buizen en kartonnen doos om uw pakketten voor te bereiden voor verzending per post, carrier ... Wij bieden u in het bijzonder vakken van expeditie in karton, die perfect zijn voor snelle verzendingen, pakketten economisch en veilig. Dankzij onze kwaliteitsproducten tegen de beste prijs en onze deskundige adviezen om te slagen in uw zendingen met kartonnen verpakkingen, zult u tevreden zijn met elke slag! Het is van essentieel belang om het product goed te beschermen, zodat het tijdens het transport niet kan worden gebroken. Gebruik het bubbelpapier, dat zacht en licht zorgt voor een uitstekende bescherming.
Overweeg ook verpakkingsbanden om uw dozen te sluiten en uw goederen te beschermen.

Brown kartonnen doos

Brown kartonnen doos

Hier ons assortiment van bruine kartonnen doos ... Een volledig gamma van postbus bruin karton.

Bekijken

Witte kartonnen doos

Witte kartonnen doos

Hier ons assortiment witte kartonnen doos ... Een volledig gamma van dWitte postdoos met beschermende zijflappen en sluitklep.

Bekijken

Kartonnen Koker

Kartonnen Koker

Hier ons assortiment ronde kartonnen buis, vierkante buis scheepvaart ... Een volledig gamma van kartonnen koker.

Bekijken

Cases To Book

Cases To Book

Hier ons assortiment van de gevallen om te lezen ... Een complete lijn van de gevallen voor het boek de juiste hoogte.

Bekijken

Etikettering en markering

Etikettering en markering

Hier ons assortiment van de scheepvaart label ... Een volledig gamma van de scheepvaart label.

Bekijken

Bekijk onze gepersonaliseerde verpakkingen!

Print uw logo's en adresgegevens op alle soorten verpakking.

carton à imprimés personnalisés
Een prijsopgaaf vragen

Verzendmateriaal : Aanvullende informatie

Postpakketten: Aanvullende informatie
Verzending dozen: hoe kiest zijn kartonnen doos?
Onze verzendkosten kartonnen dozen zijn beschermend en bestand tegen mailings goedkoop behandeld te realiseren. Een ruime keuze aan formaten brievenbussen, maar ook post kartonnen doos aan de behoeften van kleine verpakkingen van producten zoals voldoen: smartphone, tablet, glazen ... Onze verschillende modellen van de snede kartonnen dozen gebruikt om producten op zijn plaats te houden met kartonnen flappen aan de zijkanten voorafgaand aan de verzending. Voor uw boeken verzenden ook de postmarkt kartonnen Case die zeer eenvoudig te installeren en is snel te sluiten met een plooi flap karton. Ten aanzien van zendingen hoge beschermingsfactor, de scheepvaart dozen met geïntegreerde foam zijn de ideale timing schokbestendige oplossing.
Wat kartonnen koker kiezen?
Kartonnen buizen zijn er in verschillende vormen en maten, waaronder: scheepvaart kartonnen buizen, ronde buizen, spiraalvormige buizen, vierkante buizen ... De post kartonnen koker heeft alle kwaliteiten van een post verpakking voor al uw zendingen, bescherming en verpakking van alle lange producten. De verschillende post buizen: De verpakking buis rond.Les ronde buizen spiraal karton met plastic afsluitdop zijn de referentie van de kartonnen buis. De cilindrische vorm van de doos buis zorgt voor een hoge weerstand tegen schokken en pletten. De rechthoek post buis. De rechthoekige kartonnen koker is een buis zonder het verzenden van post mailing toeslag, hoge stabiliteit maakt het ook mogelijk om te worden gestapeld op pallets.