Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Witte kartonnen doos

Witte kartonnen doos

Postdoos met beschermende zijflappen en sluitklep wit karton om uw producten te benadrukken.
Packdiscount verpakking specialist biedt witte brievenbussen in goedkope karton. Hier vindt u een ruime keuze aan de scheepvaart kartonnen dozen voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van witte kartonnen dozen.Krijg goedkope prijzen op de aankoop van witte verzenddozen.
De witte brievenbus heeft verschillende voordelen. Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount u de witte brievenbus in verschillende formaten aan. De witte brievenbus is tegelijkertijd bestendig, onbuigzaam en zeer economisch. Bovendien kunt u uw producten heel snel en eenvoudig in de doos invoegen en uitpakken. Door de juiste dimensie te kiezen, zijn uw producten goed ingesteld en kunt u uw producten opslaan zoals u dat wilt. Voor de beste bescherming van uw producten raden wij u aan onze kalibratieoplossingen (noppenfolie, schuimpapier, blokkerende deeltjes) te gebruiken. Bij het verzenden van pakketten is het van essentieel belang de goede afsluiting van de brievenbussen. Hiervoor kunt u PVC-kleefstoffen, kleefstoffen. Voor het verkrijgen van de beste keuze is het bijzonder belangrijk om de verzenddoos met de ideale afmetingen (lengte, breedte, groot, klein, aantal) te vinden om te voorkomen dat uw objecten niet verplaatsen in de doos bij verzending en die opslag effectief is. Het voordeel van onze verzenddozen is dat ze uiterst gemakkelijk te gebruiken en snel te sluiten en te verpakken zijn dankzij een re-nieuwentabblad, wat zeker een snelle en veilige verzending en een goede weerstand garandeert , presentatie en decoratie. Het voordeel is dat uw pakketten kunnen worden gepersonaliseerd. De buitenkant van de doos is lonend.Ontdek onze andere kwaliteit mailboxen en altijd tegen de beste prijzen.

 

Witte kartonnen doos : Aanvullende informatie

Hoe een kartonnen doos kiezen?
De witte Kraft-postbus is een ideale verpakking voor poststukken. Zeer resitante, hiermee kunt u uw kwetsbare producten veilig verzenden, zoals uw smartphones, tablets of glazen. Het sluiten en openen van de witte brievenbus is heel eenvoudig, dankzij de tong van een nieuwkomer, waardoor het een herbruikbare verpakking wordt. Gemaakt van kraftmateriaal, is deze brievenbus zeer resistent en kunnen uw producten worden beschermd. Bovendien houdt het systeem uw producten op hun plaats en vermijdt zo het risico van schokken.