Borden en markering

Bewegwijzering en markup
Signage- en markeringshulpmiddelen zijn verplichte dingen bij het werken op bouwplaatsen, maar niet alleen. Ze dienen ook om gevaar in elke situatie te voorkomen. Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount u een compleet assortiment aan bewegwijzering en markup.

In dit bereik vindt u deberoemde borden "gladde vloer", de basis verkeerskegels en de reflecterende verkeerskegels. Elk van onze kegels is verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van uw behoefte. De "gladde vloer" van de ezel wordt op veel plaatsen gebruikt. Het wordt natuurlijk gebruikt op bouwplaatsen, maar ook in stations wanneer de vloeren glad zijn vanwege de regen, in de scholen of kantoren van bedrijven wanneer het huishouden is gemaakt en de grond nog steeds glad is, ... De gele kleur van deze brug en de expliciete tekening maken dit bord zelfs vanaf een afstand erg goed merkbaar. Verkeerskegels worden ondertussen ook in veel situaties gebruikt. Ze voorkomen een gevaar. Over het algemeen zijn ze zo gepositioneerd dat ze een gevarenzone vormen en daarom een ??gebied waar de doorgang ten strengste verboden is door voorbijgangers en niet-professionals. Vanzelfsprekend worden deze kegels gebruikt op bouwplaatsen, maar ook op wegen wanneer er overstromingen zijn, op de sporen werken, ... Afhankelijk van de ernst van het gevaar, zijn de kegels van siganilisatie verkrijgbaar in verschillende dimensies dus dat ze vanaf een afstand min of meer zichtbaar zijn. Het kleine "plus" van de reflecterende verkeerskegel is ook 's nachts goed zichtbaar, waardoor de gevarenzone verder wordt beveiligd. Al onze accessoires voor bewegwijzering en markup zijn kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.
...
Voir plus..

Wat zijn de redenen om ezels en kegels te hebben?
Wanneer het werk gedaan is, moet u in het bezit zijn van deze tekens. Dit is om de veiligheid van het milieu te waarborgen door de grond dag en nacht te markeren. Packdiscount biedt verschillende grootten en verschillende modellen om zones van beschermde interventies te hebben.