Verpakking lijm | Een volledig gamma van beschikbare verpakking lijm bij Pack Discount

Met bijna 6500 verpakkingen producten op voorraad heeft Pack Discount de deskundige van het pakket op het internet geworden. U kunt een breed scala van karton, plastic folie, plastic zak of lijm verpakking vinden. Ons doel is om al het nodige om uw zendingen te vergemakkelijken, terwijl de bescherming elementen. Voor zowel particulieren als professionals, onze producten worden aangeboden tegen de beste prijs!

Bij het verzenden, persoonlijk of zakelijk, is het belangrijk om de inhoud te beschermen. Hiervoor kun je andere postpakketten en kartonnen dozen gebruiken, maar we besteden ook bijzondere aandacht aan de keuze van de lijm verpakking. Uit ervaring ontdekten we dat elk verpakkingselement doorslaggevend tijdens transport. De aard van de sluiting ten minste even belangrijk als de kwaliteit van de verpakking zelf.

Elke lijm verpakking functie!

Discount Pack biedt een breed scala van verpakkingsafval plakband aan uw behoeften te voldoen. Dus je kunt je polypro verpakking lijm, kraft of PVC te vinden voor de beste prijs op onze website. Het kan uw verpakkingsdoos of uw kartonnen doos te sluiten voor de scheepvaart. Het voorkomt dat uw artikelen uit de verpakking, dit is waarom het absoluut moet worden aangepast en resistent.

Met PVC tape, krijgt u een hoge weerstand tegen breuk te hebben, zelfs als het blijft verscheurd door de hand. Deze lijm is nog stil gevoelig voor temperatuurveranderingen. Polypropyleen tape is de meest voorkomende lijmen en goed bestand tegen koud of warm. Kraft tape, ondertussen, is volledig recyclebaar.

Om uw tape te houden, is het essentieel om het af te stappen van warmtebronnen variatie. De ideale temperatuur om uw lijm op te slaan is tussen de 18 en 25 ° C. Denk aan je bewaaromstandigheden bij de aankoop van uw tape.

De voordelen van Discount Pack voor uw lijm verpakking kopen

Pack Discount weet dat elke klant heeft andere behoeften. Daarom bieden wij onze klanten een breed scala aan producten, waaronder verpakkingen voor uw lijm. Zo kunt u volledig de controle van de gekleurde tape op onze site, maar ook de gedrukte tape of versterkte tape. Het kan zelfs worden aangepast aan het imago van uw bedrijf weerspiegelen.

Wat zijn kenmerken, de verpakking lijm toestaan ​​dat een veilig transport van al uw objecten. U hoeft niet te zorgen dat u het risico het openen van uw pakket. Bovendien, zelfklevend tape gebruikt om de verpakking van de producten te vergemakkelijken.

Voor al uw eisen snel wordt voldaan, garanderen wij levering binnen 24/48 uur, afhankelijk van de vraag of je in Ile de France of provincie. En als je twijfelt over het product dat u bestelt, kunnen wij met u een snelle offerte.