Rekbare film - Het kiezen van de stretch film volgens het gebruik ervan?

Discount Pack is een specialist in de economische en kwaliteit verpakkingsoplossingen voor uw zendingen of voor het beveiligen van uw goederen in uw magazijn. Discount Pack respecteert de hoogste normen van kwaliteit en service, aan bedrijven en consumenten in staat om producten die voldoen aan hun behoeften te verkrijgen.

Onder de brede waaier aangeboden op Discount Pack, zal je zo'n breed scala van stretch film te vinden om uw pallets, dozen en andere verpakkingen te beveiligen.

Maar hoe de stretchfolie die het best overeenkomt met het gebruik ervan kiezen?

Manual Rekbaar film - Om uw pallets wikkelen en beveilig uw goederen

De handleiding etirable film is een ideaal product voor professionals of particulieren die hun zendingen eenvoudig en efficiënt te beveiligen op pallets. Bovendien, de rekfolie garandeert het bewaren van de dozen op de pallet tijdens transport en beschermt de inhoud tegen stof. De film etirable handleiding Discount Pack is verkrijgbaar micronage, variërend van 17 tot 30 micron, kan het meer dan 800kg te behouden.

rekbare kleurenfilm - Ideaal voor Codify uw pakketten in uw magazijnen

De kleur stretch film is een onmisbaar product voor professionals met een uitgebreide magazijn en een groot aantal pallets. Het kleurenpallet film maakt het mogelijk om de vele pallets codificeren in het magazijn (op datum verstuurd - per bestemming - door de ontvangers etc.) en dus de doorstroming van goederen te verbeteren. Bovendien zijn de dekking op de gevoelige goederen te beschermen voor licht.

Korting Pack op het kleurenpallet film is verkrijgbaar in zwart, blauw, geel, wit, rood, oranje en groen.

Machine pallet film - Als u uw zendingen en uw pakketten snel en economisch te beveiligen

Machine pallet film is de meest economische oplossing voor het beveiligen van uw goederen en effectief onderhouden van uw pallets tijdens het transport.

Het wordt voornamelijk gebruikt voor professionele het verzenden van vele dagelijkse producten, aangezien het palletiseren en wikkelen van een snelle, effectieve, zuinige en efficiënte.

Discount on Pack, kunt u de rekfolie ultra rekbaar CAST machine (tot 180%) vinden tot 23 micron, waarvan het gebruik is mogelijk op de wrappers gemotoriseerde voorreksysteem.

Als u meer informatie voor uw keuze van stretch film wilt, aarzel dan niet om contact met ons op +33 01 71 63 15 00. Andere producten zijn ook beschikbaar voor uw plastic pallets, lijmen, kartonnen verpakkingen etc. begeleiden

Aarzel niet om ons gehele aanbod te raadplegen.