Onze Amerikaanse box-modellen | boxed aankoop

Gewoonlijk gebruikt voor de scheepvaart, verplaatsen of in het geval van een langdurige opslag, de Amerikaanse box is een kartonnen doos grote schaal gebruik van.

Of en voor verpakking, opslag of het vervoer van goederen of voorwerpen, professioneel en vaak kiezen voor dit model van de boxed gekenmerkt door zijn kracht en effectiviteit.

Inderdaad, de Amerikaanse box (één dubbele of drievoudige wand) praktisch en solide als we vinden tussen de wanden van de doos, een groef (gegolfd papier maken sillions tussen de twee wanden) die, afhankelijk van de dikte, zullen meer weerstand en bescherming bieden voor alle soorten goederen die u in uw Amerikaanse kartonnen doos.

Onze gespecialiseerde teams Pak Discount en nodigen u uit om de verschillende kartonnen dozen van types weerstand te ontdekken om u te helpen bij uw keuze op uw volgende aankoop van Amerikaanse contant geld.

Kiezen voor de Amerikaanse doos met enkele groef op de lichtste producten

Als u wilt in te pakken, op te slaan of uit te voeren lichte producten, of in het algemeen resistent, adviseren wij u om te kiezen voor het geld enkele Amerikaanse fluit die aan uw eisen voldoet.

Bestaande uit een enkele groef tussen de twee muren van karton, zal het Amerikaanse fonds enkele fluit bescherming van uw producten en goederen. U zult dus packdiscount.com vinden over een breed scala van formaten voor de beste prijs met het oog op uw behoeften te voldoen. Het kopen van Amerikaanse box dual groef voor kracht

Zoals de naam al doet vermoeden, is het Amerikaanse fonds dual groove gekenmerkt door twee lagen van golfkarton het aanbieden van meer weerstand tegen de kartonnen doos. Daarom wordt algemeen gebruikt voor het verpakken en transporteren apparatuur of computerapparatuur of ander voorwerp een maximumgewicht van 40 kg.

De dubbele groef maakt een effectieve bescherming tegen schokken, maar ook tegen de temperatuur verandert als mogelijk tijdens het verkeer van goederen.

De dubbele-Amerikaanse box fluit is het model gekocht op onze website.Kopen kartons voor kwetsbare producten: kies de triple-Amerikaanse box groove

Tot slot, het laatste model van de high-load-pakket, zal de Amerikaanse triple wallbox kunt u mee te nemen en de bescherming van uw producten en goederen van maximaal 500 kg.

Gekenmerkt door de drie wanden van golfkarton, is het gebruik van drie Amerikaanse box groef geschikt voor het verpakken van breekbare producten of voorwerpen van grote waarde. De prijs is hoger, maar profiteert u van een uitstekende bescherming binnen uw Amerikaanse box.

Tijdens uw volgende aankoop kartonnen verpakkingen, ga je gang en ontdek onze ruime keuze aan verpakkingsdozen formaten op PackDiscount.com! Wij staan ​​garant voor een brede selectie van de Amerikaanse box-modellen tegen de beste prijzen.