Plastic zak - onze tips voor het kiezen van de aankoop van uw plastic zakken

Packdiscount is de verpakking specialist voor particulieren en professionals dankzij zijn brede waaier van verpakkingen en zijn aanbod bevat meer dan 4.000 producten, met de beste prijs / kwaliteit verhouding. Al onze team werkt dagelijks met veel leveranciers om de kwaliteit van onze verpakkingen te garanderen en aan alle eisen van onze klanten te voldoen.

Door het aanbieden van waaiers van verschillende grootte verpakkingen, diktes, onze teams altijd staan ​​tot uw beschikking om u te adviseren en begeleiden u in uw keuze. Vind onze professioneel advies goed uit ons assortiment van kunststof verpakkingen zakken, een die zal voldoen aan uw behoeften te kiezen.

Het kiezen van een plastic zak volgens de weerstand tegen het te verpakken product

Plastic zakken bieden verschillende weerstand volgens micronnage. U vindt op onze website en plastic zakken van 20 micron tot 200 micron. De zakken 20 micron zijn de beste zakken gewoonlijk gebruikt voor het verpakken van textielproducten zoals t-shirts bijvoorbeeld. U zult dan vindt de plastic zak 30 micron, ook geschikt voor lichte producten in het algemeen gewicht van minder dan 1,5 kg.

Voor het verpakken van elektronische connectoren, spijkers of schroeven, adviseren wij u om te kiezen voor een plastic zak 40 of 50 micron geschikt voor ladingen tot 3 kg.

Op alle producten met een gewicht van meer dan 10kg, raden wij u kiezen voor plastic zakken van 100 micron, zakken van 150 of 200 micron, die zeer sterk is en ideaal voor producten met een gewicht van meer dan 20 kg zijn te zien.

Onze verschillende modellen Packdiscount plastic zak

Discount Pack biedt een breed scala van plastic zak aan de behoeften van al onze klanten te voldoen.

Je zal dus op onze online winkel basic plastic zakken, micron kwaliteit, ideaal voor de verpakking en verzending veilig.

Ook bieden we plastic zak ritssluiting dat een effectieve bescherming biedt en dat zal u een gemakkelijke sluiting, snel en veilig dankzij de ZIP.

U vindt er ook plastic zakken met plakstrip, ook zeer gemakkelijk te sluiten dat tijdsbesparing biedt. De tape aldus klep 4 cm en het is mogelijk te verplaatsen. Een product gewaardeerd voor post.

Aarzel niet om contact met ons op voor meer informatie. Onze teams staan ​​tot uw beschikking om u te adviseren en uw vragen over ons assortiment van plastic zakken te beantwoorden.