Vastklemmen board - ontdek onze timing oplossingen om uw dozen te beschermen

Discount Pack is een specialist in kartonnen verpakkingen en biedt oplossingen voor het schip, te beschermen, pakken of op te slaan goedkoop. Wanneer uw zendingen, voorbij de keuze van de verpakking, moet je ook heel voorzichtig zijn bij het selecteren van uw kaart tuigage zijn. Sterker nog, als uw post zelf verpakken, zal de veilige aankomst van uw pakket te bepalen. Het komt in verschillende vormen op basis van uw wensen en uw producten te beschermen tijdens het transport.

Discount Pack biedt een breed scala van karton tuigage: noppenfolie, schuim of papier stuwmateriaal deeltje. Je zal ook het vinden van een keuze van kwaliteit tegen de beste prijs voor het succes van al uw zendingen dankzij de goede voorwaarden te bevorderen. Het kiezen van uw kartonnen timing hangt af van verschillende criteria. Dus hier al onze oplossingen voor al uw pakketten zijn goed beschermd.

Referentie oplossingen voor uw karton vastklemmen

De meest geschikte timing is afhankelijk van de aard van producten. De noppenfolie is nog steeds de belangrijkste referentie voor de bescherming van uw producten tijdens uw zendingen. Sterker nog, het bestaat uit luchtbellen die elke schok in verband met het vervoer te dempen. Het kan aanpassen aan veel producten, omdat het kan vele mallen omringen. Het is te vinden in verschillende vormen te houden aan uw behoeften: Film standaard bubble, grote zeepbel film of zelfs movie kraft bubble voor dubbele bescherming. De beldiameter afhankelijk van het gewicht en kwetsbaarheid van producten.

U kunt er ook voor kiezen het schuim papier als uw producten zijn bijzonder kwetsbaar. Sterker nog, trouwde hij met alle vormen voor een volledige bescherming tegen krassen en schokken. De anti-kras eigenschappen uw kwetsbare oppervlakken voor al uw meubels, je glas ... In de categorie papieren verder te beschermen, Kraft is ook een goede optie voor uw karton tuigage. Het is 100% natuurlijk en hoge sterkte maakt het mogelijk om verschillende doeleinden te vervullen: timing, verpakking, bescherming of jam.

Andere alternatieven voor uw karton vastklemmen

Voorbij de verschillende verpakkingspapier, zijn er ook andere oplossingen. De deeltjes demping, schokken absorberen en licht van gewicht, uw product te beschermen tegen schokken. De eigenschappen stelt aan temperatuurwisselingen te weerstaan, waterdicht en weerstaan ​​bacteriën. U kunt eenvoudig voldoen aan al uw kaarten om uw verzendkosten. De timing deeltje bestaat ook in bioafbreekbare vorm en wordt volledig composteerbaar.

Tot slot, golfkarton omvat ook alle kwaliteiten die nodig zijn voor de bescherming van uw producten tijdens het transport. Het is een natuurlijk product, volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar, waarmee eveneens het voordeel dat het goedkoop. Zowel duurzaam en lichtgewicht, zal het allemaal schokken op te vangen wanneer uw zendingen. Het kan gebruikt worden zowel volumineuze producten met kwetsbare producten, en dienen als scheiding bij vervoer en opslag.

Als u meer informatie bij het kiezen karton timing wilt, neem dan gerust contact met ons op 01 71 63 15 00.