Noppenfolie - Beveilig uw zendingen met de zeepbel film!

Discount Pack is de verpakking specialist goedkoop en biedt een scala van complete oplossingen voor het schip en het behoud van uw producten. Met onze honderden artikelen in voorraad, bent u zeker om het pakket dat het meest geschikt vinden.

Professionals en particulieren hebben speciale oplossingen voor de bescherming bij het verzenden van hun producten om hun zendingen te beveiligen. Vele mogelijkheden bestaan ​​als noppenfolie, schuim papier, kraftpapier of stuwmateriaal deeltjes.

De juiste pakket is cruciaal voor de integriteit van de producten te behouden. Maar we moeten ook aandacht besteden aan de keuze van het sluiten van uw pakketten, evenals de timing en de bescherming van uw goederen. In zijn vele vormen, de bubble film is een perfecte partner voor al uw zendingen te beveiligen. Dit is een zeer efficiënt wigmiddelen tegen schokken.

Een breed scala aan noppenfolie om al uw mailings te beveiligen!

Discount Pack biedt verschillende keuzes van noppenfolie om de beste behoud van uw goederen. De rollen van PE of nylon bubble films zijn flexibel, lichtgewicht en perfect passen bij de vorm van uw objecten om volledig te beschermen. Er zijn verschillende bubble grootte door volume en de kwetsbaarheid van uw producten. Wij bieden ook een economische noppenfolie als u wilt uw prijs noppenfolie verminderen. Voor meer gemak, hebben we ook een bubble pre-cut film in dispenser doos.

Als u wilt uw impact op het milieu te verminderen, Discount Pack verdeelt ook een papieren biologisch afbreekbaar zeepbel, die ontleedt in contact met warmte en licht in een bepaald proces! En uw artikelen altijd beschermd tegen schokken tijdens het transport. Voor uw kleine producten, zijn er ook bubble bags zelfklevende sluiting of noppenfolie covers voor uw specifieke producten als televisies en andere displays.

Andere alternatieven voor uw noppenfolie!

U kunt ook kiezen voor andere materialen voor uw selectie van noppenfolie. Inderdaad, kraft bubble film biedt een dubbele bescherming van uw producten (bubble papier en kraftpapier) met behoud van hun discretie. Kraft eigenschappen ook helpen om te vechten tegen vocht. Discount Pack, de verpakking specialist en legt een compleet portfolio van oplossingen voor het beschermen en opvangen van uw producten. Verkrijgbaar in verschillende maten, ze aan te passen aan het volume, de omvang en de kwetsbaarheid van al uw goederen.

Tot slot, voor uw specifieke toepassingen, bieden wij ook de film gemetalliseerde bubble lucht. Dit noppenfolie is een functie om de thermische isolatie van alle gevoelig voor temperatuurschommelingen, vochtbestendigheid en wezen onvergankelijk goederen mogelijk te maken. Dit maakt het geschikt voor voedselcontact en kan worden gebruikt voor isolatie van wanden van containers maar ook voor caravan of bedekken pallets.

Voel je vrij om onze verschillende online bubble papier te verkennen om uw ideale timing oplossing te vinden. Onze teams staan ​​tot uw beschikking 01 71 63 15 00 om al uw vragen te beantwoorden. Vertrouw de expert verpakking en ontdek onze verpakkingen producten tegen lage prijzen.