kartonnen verpakking - Stuur uw lange producten met een gerust hart met de kartonnen koker

Discount Pack is de expert op het gebied waarop u kunt vertrouwen voor al uw verpakkingen. Wij bieden alle benodigde apparatuur om het schip te beschermen, verpakken of de kosten op te slaan door middel van 4000 verpakkingen voorraad zoals kartonnen koker. Inderdaad, sommige producten zijn ingewikkeld te pakken en te beschermen en zijn niet geschikt voor conventionele mailboxen.

Wij voeren alle conventionele producten, maar ook alle producten van de meest specifieke verpakkingen zoals kartonnen koker. ronde of kartonnen koker kartonnen koker Longbox ze zijn beide specifiek afgestemd op uw producten en uw lange opgerold papier. Zoek het pakket dat past bij al uw producten met Pack Discount, de verpakking specialist tegen gereduceerde prijzen.

Vind de kartonnen koker aangepast aan het verzenden van uw lange producten bij Pack Discount

De kartonnen koker verpakking is ideaal voor het verpakken en transporteren van uw lange producten, buizen en uw putting papier, zoals posters, kaarten, posters en documenten. Om perfect te houden aan de vorm van uw objecten, het komt in verschillende vormen: rond kartonnen koker of karton Longbox rechthoekige buis. Wanneer u uw product gleed in de kartonnen koker, zal het volledig beschermd tijdens het transport.

De ronde kartonnen koker bestaat uit spiraal karton en heeft een afsluitende kunststof dop. Dankzij een cilindrische vorm, zal het perfect weerstaan ​​schokken en te voorkomen dat het risico van het breken. De rechthoekige kartonnen koker is een mailing buis die geen post kosten veroorzaken, omdat het niet handmatige verwerking in post centra vereist. De hoge stabiliteit toelaat te stapelen op pallets.

Waarom Discount Pack voor uw kartonnen koker?

Het is dan ook een buis te plaatsen, volledig geschikt voor het verzenden per post. Het heeft alle kwaliteiten die nodig zijn voor een postpakket. Zeer effectief tegen schokken, is zeer duurzaam, sterk en licht. Onze diverse modellen van kartonnen buizen komen in verschillende maten aan al uw wensen te voldoen. Zodra geniet plug uw kartonnen kokers worden onschendbaar voor volledige bescherming van uw documenten en uw bezittingen.

Met Discount Pack, heb je een ruime keuze voor uw verzendkosten buis. Verkrijgbaar in 2 modellen en in verschillende maten, bieden wij een volledig gamma aan al uw verwachtingen te voldoen.

We kiezen onze producten nauwkeurig, zodat ze voldoen aan alle kwaliteitseisen. We hebben samenwerkingsverbanden met fabrikanten van verpakkingen van de meest competente in de markt. We willen kwalitatief hoogwaardige producten te combineren met een betaalbare prijs aan uw behoeften te voldoen.

Om vragen te stellen of om een ​​offerte aan voor de aankoop van uw kartonnen kokers, neem dan contact op met onze adviseurs op 01 71 63 15 00.