Doos en schotel

Packdiscount expert in de distributie van wegwerp servies en de verpakking van levensmiddelen voor professionals, biedt voedsel dozen en potten.
Geniet van de keuze van de materialen (aluminium, karton, kunststof ...), vormen (rechthoekig, rond, vierkant, achthoekig) en ga direct naar de dozen en potten van belang (gemeenschap, fast food, catering ...).
Voor fast food-professionals biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist verschillende soorten dozen en gerechten om uw maaltijden te bewaren. In dit complete assortiment dozen en schalen vindt u de bruine kraft-gourmetdoos met deksel, de hamburgerdoos, de bruine kraft-saladesdoos met deksel en de ecogreen pastakendoos. De bruine kraftlunch of saladeboxen met transparante deksel stellen uw klanten in staat om alle producten te zien die deel uitmaken van uw maaltijd. Dit kan uw klant geruststellen. Bovendien geeft het transparante deksel een vleugje elegantie aan de presentatie van uw maaltijd. Het markeert uw maaltijd. Het kraftbroodje maakt uw doosmaaltijd of saladebox erg resistent en voorkomt scheuren. Deze dozen zijn ideaal in cafetaria's, broodjeszaken, bakkerijen en andere fastfoodrestaurants. De hamburgerdoos is perfect voor het bewaren van hamburgers en andere warme gerechten. Deze verpakking is 100% recyclebaar. De Ecogreen pastakast houdt de hitte van uw gerecht, met name uw pasta. Dit type verpakking is ideaal voor fastfood. Ontdek ook onze dienbladen. De dozen en voedselgerechten zijn bedoeld voor zowel professionals als particulieren. Kraft biedt aanzienlijke weerstand tegen deze voedselverpakking. Het is ook mogelijk om warme en koude gerechten te zetten. Dit type voedselverpakking is ideaal om uw maaltijd mee te nemen en snel te eten. Daarom is deze voedselverpakking erg populair bij professionals in fast food.

...
Voir plus..
4 articles