Draadhaspels en trolleys

Omsnoeringsband maakt het mogelijk om grote ladingen te sluiten met behulp van twee banden: meestal omsnoeringsband. Het garandeert u een veilige verzending. Dankzij de omsnoering kunt u de goederen bij elkaar houden op pallets om uw ladingen te verdichten. U kunt ook producten samenstellen die op elkaar lijken.

Daarnaast zorgt het omsnoeren van uw goederen voor maximale zekerheid tijdens transport. Veel bedrijfstakken gebruiken omsnoeringsband of omsnoeringsband. Dit is het geval op het gebied van logistiek, drukkerijen, bedrijven gespecialiseerd in hout en golfkarton, metallurgie. Al deze sectoren zijn onderhevig aan hoge productiviteit en efficiëntie. Daarom biedt Packdiscount, de verpakkingsspecialist, u een compleet assortiment omsnoerings- en spanmachines.

We weten dat snelheid van uitvoering voorop staat bij deze activiteiten. Met deze omsnoeringsmachines en spanners bespaart u dus veel tijd. In ons assortiment omsnoeringsmachines en spanners vindt u met name de semi-automatische omsnoeringsmachine voor het omsnoeren, de elektrische bandspanner, de manuele multibandspanner of de omsnoeringsbandspanner. Het voordeel van deze spanners of omsnoeringsmachines is dat u elke omsnoeringsband kunt gebruiken om uw goederen vast te zetten, te bundelen of te verdichten. U kunt dus kiezen voor die in polypropyleen, staal, polyester, enz.

Het is voor ons essentieel om ons aan te passen aan de behoeften van al onze klanten. Ontdek ook onze stuwmachines om uw zendingen snel te beschermen.

...
Voir plus..

Hoe kiest u uw omsnoeringsmachine? Om de juiste omsnoeringsmachine te kiezen, is het belangrijk om uw prestaties te kennen. Onze twee omsnoeringsmachines onderscheiden zich inderdaad door het aantal omsnoeringen per minuut. Met de automatische omsnoeringsmachine kunt u dus tussen de 20 en 60 omsnoeringsbanden per minyte uitvoeren.

De halfautomaat geeft u de mogelijkheid om tussen de 10 en 15 omsnoeringen per minuut uit te voeren. Als u uw output kent, wordt het daarom moeilijk voor u om de omsnoeringsmachine te kiezen die u een hogere productiviteit en dus meer werkcomfort biedt. Waarom kiezen voor een riemspanner? Net als de omsnoeringsmachine kunt u met de omsnoeringsspanner pallets, pakketten, dozen omsnoeren. Het voordeel van de spanner is dat deze zeer snel rond uw goederen draait.

Het rekt en snijdt alle banden, ongeacht hun aard: polyester, polypropyleen, staal, plastic. Er zijn verschillende spanners om aan alle behoeften te voldoen.