Elastieken

Aangepaste plakband of bedrukte tape voor uw reclame en de veiligheid van uw zendingen.
Op maat gemaakte verpakkingstape is ideaal om uw merk naar voren te brengen en uw identiteit over te brengen. Van 36 rollen en 1 tot 3 kleuren, het gepersonaliseerde afdrukken van uw logo en uw coördinaten verbeteren het imago van uw bedrijf. Dit beveiligt uw zendingen met sterke verpakkingslijm en geeft uw merk zichtbaarheid. Aangepast plakband heeft verschillende voordelen.

Ten eerste kunt u zorgen voor de sluiting van uw kartonnen dozen en uw postbussen en zo al uw goederen veilig verzenden. Vervolgens zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in verschillende kleuren, waardoor u een ruime keuze heeft. Ten slotte is het een aanwinst in uw marketingstrategie omdat het uw merk bekend zal maken aan al uw klanten, maar ook aan andere mensen. Dankzij het bedrukte plakband bent u in staat om een ??breed publiek te bereiken. Het voordeel van dit type tape is dat het u de mogelijkheid biedt om het bericht in te voeren dat u wilt overbrengen. Dit kan de naam zijn van uw merk, uw logo, uw contactgegevens of uw slogan. Met deze lijm kunt u uw merk verankeren in de hoofden van consumenten. Met zijn bruikbaarheid maakt op maat gemaakte verpakkingstape duidelijk deel uit van een marketingstrategie. Ontdek ook onze andere zelfklevende tapes waarmee u de sluiting van uw kartonnen dozen en uw postbussen kunt garanderen. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende maten om u een ruime keuze te geven. Voor meer informatie over onze speciale lijmen, kunt u contact opnemen met ons team van experts.
...
Voir plus..
1 article

Daarom kiezen voor een gedrukt hechtmiddel?
De gedrukte tape, naast het verstrekken van een perfecte materiaal voor het verpakken van uw goederen, die wordt gebruikt om uw merk weer te geven in de ogen van het publiek en professionals. Communicatie-instrument, staat het u om te weten op een moment dat elk merk must dela reclame. Dus u door te kiezen voor een gedrukte tape zijn gegarandeerd, sla uw merk bekendheid. We hebben verschillende verpakking tape sets voor meerdere materialen als gedrukte plakband PVC of acryl gedrukte plakband. Uw gedrukte lijm is een effectieve communicatie medium. Denk er eens over! De verpakking lijm is nog steeds een effectieve manier om te brengen uw merk al ter bescherming van uw producten tijdens de leveringen. Zo gebruiken de verpakking als communicatiemiddel door het toevoegen van een opmerking of uw logo.