Handschoenen

Zie ons gamma van de behandeling van handschoenen voor verschillende taken: werkhandschoenen, vinyl handschoenen ... Voor de afhandelingstransacties is het essentieel dat de handen worden beschermd. Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount u een compleet assortiment handschoenen om de handen van uw werknemers te beschermen.

In ons assortiment handschoenen vindt u latex gecoate palm katoenen gebreide handschoenen, werkhandschoenen, gebreide picot handschoenen en vinyl handschoenen. Elk van zijn handschoenen heeft specifieke kenmerken. Afhankelijk van het gebruik dat je ervan maakt, kies je liever een handschoen dan een andere. De met latex gecoate palm-katoenen gebreide handschoenen hebben een zeer hoge weerstand tegen microscheuren, perforaties en zijn ondoordringbaar voor water. Samengesteld uit katoen, brengen ze de hele dag een zeer groot comfort. Werkhandschoenen worden ten zeerste aanbevolen voor grote afhandelingstaken. Met een Amerikaanse vorm en een grote dikte, zullen de handen van uw werknemers zeer goed worden beschermd. Gebreide handschoenen met spikes worden aanbevolen voor het hanteren van gladde voorwerpen. Ze zijn ook erg goed bestand tegen scheuren. Vinyl handschoenen zullen worden gebruikt voor kleine klusjes en vereisen precisie. Verschillende maten zijn beschikbaar voor elk van onze handschoenen. Zodat uw werknemers onder de beste omstandigheden in uw magazijn of werkplaats werken, bieden wij u ook een compleet assortiment werkkleding. In dit assortiment vindt u jassen, broeken en veiligheidsschoenen.  Al deze producten worden aangeboden om uw werknemers maximale veiligheid te garanderen op bouwplaatsen, in magazijnen en in werkplaatsen. Om de handschoenen te kiezen die overeenkomen met de activiteiten van uw werknemers, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u helpen de juiste keuze te maken.
...
Voir plus..
Hoe hij zijn handschoenen kiezen? Welke soort ondersteuning?
Ondersteund:
 • Handschoen Katoen: natuurlijke vezel = uitzonderlijk comfort en een uitstekende capaciteit om transpiratie te absorberen.
 • Polyamide Gant: synthetische vezels, ook wel nylon = Treksterkte en slijtage / elasticiteit en vormgeheugen / wasbaar.
 • Handschoen Polyester: synthetische vezels = Treksterkte en slijtage / De mogelijkheid om te mengen met katoen voor extra comfort.
Niet ondersteund:
 • Glove Gevlokt: zorgt voor een aangenaam contact, beperken zweten en gemakkelijk aan te trekken en uit te trekken.
 • Gechloreerde handschoen: biedt een fluwelen touch en het effect van allergene latex eiwitten beperkt.
 • Wegwerphandschoenen:
  • Poeder: aangenaam contact, beperken zweten en gemakkelijk aan te trekken en uit te trekken.
  • Geen poeder: Biedt een fluwelen touch en het effect van allergene latex eiwitten beperkt.
 • Lederen handschoenen:
  • Leren Handschoenen Volnerf: buitenste gedeelte. Voordelen: behendigheid, comfort en precisie van de touch.
  • Glove splitleer: interne aspect. Voordelen: verbeterde slijtvastheid, geschikt voor het zware werk.