Intrekgereedschap

De terugtrekking pistool maakt terugtrekking van de film: buitenopslag, de kwaliteit van het onderhoud en de stabiliteit van verpakte producten, onmiddellijke het bekijken van een monster, diefstal of commodity-degradatie op een pallet, product groepering veelsoortige, snelle identificatie van producten verpakt in doorzichtige folie of het beveiligen van gevoelige producten onder ondoorzichtige film ...
De krimpfolie wordt veel gebruikt als een dekmantel voor het omwikkelen van pallets krimpen vóór verzending. Het belangrijkste voordeel is om de goederen effectief en duurzaam te beschermen. Om palletverpakkingen per intrekking te maken, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u alle gereedschappen die u nodig hebt. Tot de aangeboden gereedschappen behoren de flessenwagen en het Ripack 3000-krimpgeweer. Met de flessenwagen kunt u uw gasflessen moeiteloos verplaatsen. Met deze trolleyfleshouder beschermt u ook uw retractiepistool en zijn toevoerpijp. Het Ripack 3000 krimppistool biedt u maximale beveiliging tegen gaslekken en brandwonden. Om uw palletverpakking door middel van retractie uit te voeren, raden wij u aan het gebruiksprogramma onderaan onze pagina te volgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen weten hoe ze je moeten informeren.
Dankzij deze extra bescherming wordt uw verpakking ultra-beschermd, of het nu tijdens de verzending is of tijdens opslag in uw magazijn. Deze bescherming voorkomt scheuren, beschadiging of diefstal van uw goederen. Met het retractiepistool kunt u tijdens uw expeditie aanvullende beveiliging bieden voor al uw pallets. Om uw zendingen te beveiligen, gebruikt u ook onze tuigmachines om kwetsbare en gevoelige producten in uw kartonnen dozen en uw postbussen te beschermen. Als u twijfelt over het gebruik van het ophaalpistool, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze kennen de producten en geven u aanvullende informatie. U kunt ook de aanvullende informatie onderaan onze pagina raadplegen.

...
Voir plus..
2 articles

Hoe kan ik mijn pallet met een cover te beschermen?
De pallet moet worden verhoogd, zodat alle delen ervan zijn vrij: dit is bedoeld om de film te krimpen onder de pallet en geven zo een grote samenhang tussen de pallet en de belasting die het ondersteunt. Schuif de omwikkeld met een omtrek groter dan ongeveer 5% aan de omtrek van het palet, en lang genoeg om te kunnen komen krimpen onder de pallet (H + 200 mm). Aanbevelingen voor het krimpen (bij afwezigheid van specifieke instructies van de fabrikant film):
Houd een minimale afstand van ongeveer 30 centimeter van de film en krimpen begint het onderste deel van de vier zijden, zodat het terugtrekken eerst in het palet wordt gedaan. Zorg voor directe hete luchtstroom loodrecht op de zijkanten van de pallet. Breng de verwarming met een continue beweging met constante snelheid.
De reacties van de films zijn niet vergelijkbaar, neem ze en pas uw snelheid passage en / of afstand tot de film. Zodra de bodem van de pallet teruggetrokken, blijft de werking van elk vlak door de uitvoering over de gehele breedte van de zijde, boven. Zodra de 4 gezichten uitgevoerd, het terugtrekken van de boven de leiding van de warme luchtstroom boven de pallet. Waarschuwing: de film reeds sterk door de laterale terugtrekken, dient minder te warmen verslechtering van het deksel te voorkomen.
Door de samenstelling, de krimpfilm blijft krimpen na het einde van de toevoer van warmte voor een variabele tijd, afhankelijk van de kwaliteit, de dikte en het soort lading geschoten. Het wordt aangeraden om te wachten totdat de zaak is afgekoeld en uitgerekt voordat u op reis. Na afkoeling en voor de opslag, controleer altijd de integriteit van het deksel en van de verpakte producten.