Hoe de juiste vuilniszak kiezen?


Vuilniszakken
zijn een essentieel onderdeel van het dagelijks leven en het bedrijfsleven. Ze moeten zeer effectief zijn en zo discreet mogelijk zijn. Omdat ze deel uitmaken van de elementen waarmee u uw pand schoon kunt maken, moeten de vuilniszakken aan bepaalde criteria voldoen om zo effectief mogelijk te zijn. De vuilniszakken moeten sterk, waterdicht, bestand zijn, alle soorten afval bevatten, ... Het is om u te helpen bij het kiezen van de beste oplossing in termen van vuilniszakken die Packdiscount-verpakkingsspecialist biedt, deze gids "Hoe kies de juiste vuilniszak”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u helpen de beste oplossing te kiezen, ongeacht uw behoefte.

Ontdek ook onze andere schoonmaakoplossingen om u een schoon en aangenaam onderkomen te bieden.

Accessoires die complementair zijn aan hygiëne

Om de hygiëne van uw bedrijf te garanderen, raden we u ook aan om handschoenen en poetsspoelen uit te rusten.

Handschoenen zijn essentiële accessoires bij het werken in magazijnen of werkplaatsen. Ze stellen uw werknemers in staat veilig te werken, zonder het risico van verplaatsing. Afhankelijk van uw behoeften, bieden wij verschillende soorten handschoenen  aan: met latex gecoate palm katoenen gebreide handschoenen, werkhandschoenen, gebreide picot-handschoenen, vinylhandschoenen.

Met de veegspoelen kunt u uw pand schoonmaken zonder een spoor achter te laten. Geen vlekken van olie of andere vloeistoffen zullen onze veerspoelen weerstaan. Om u meer keus te bieden, zijn de veegdrollen verkrijgbaar in verschillende maten.