Kunststof pallet - Kies een kunststof pallet voor uw zendingen

De kunststof pallet is een economische oplossing die kan worden gebruikt in de mailings het bijzonder voor de uitvoer. Samengesteld uit gerecycleerde hogedichtheidspolyethyleen of maagdelijk kunststof pallets bestand tegen temperaturen van -20 ° C tot + 60 ° C en in elkaar passen om ruimte te besparen in opslag.

Discount Pack, de specialist in verpakkingsoplossingen vertelt je waarom kiezen voor een kunststof pallet voor uw zendingen.Plastic Pallet - Vereist geen parasiet behandeling

Een van de eerste voordelen van de kunststof pallet is dat het vereist geen parasiet behandeling (ISPNN 15 norm), dat is zeer interessant als uw pakketten zijn bestemd voor de export. Dan moet je weten dat de structuur zonder retentiegebied en niet-poreus materiaal gemakkelijk te reinigen en geen vloeistoffen op te vangen.

Plastic Pallet - Een hoge sterkte voor uw export

De kunststof pallet wordt aanbevolen voor export omdat het zeer goed bestand tegen schokken vanwege de hoge dichtheidspolyethyleen stof en de geperforeerde bak met randen voor het vasthouden van ladingen. Net als de verloren pallets, kunststof pallets kunnen worden opgenomen met een conventionele pallet film, de overbrenging te beveiligen.

Zeer voordelig, plastic pallets kunnen worden gerecycled, gemalen en weer terug gevoerd naar een nieuwe bestemming.

Het is dan ook een geweldige oplossing voor uw zendingen tegen de beste prijs.

On Pack Discount - Een breed scala aan paletten beschikbaar

Discount Pack, de specialist in verpakkingsoplossingen voor professionals en biedt een breed scala van paletten. kartonnen pallets, Moulded pallets, wegwerp pallets, pallets Interpal on Pack Discount, bent u verzekerd van het product dat past bij uw behoeften te vinden en, tegen de beste prijs.

Onder de voorgestelde pallets, kunststof pallet isavailable de endifférents formaten:

- 60x80x15cm, kan 300kg van dynamische belastingen en 800kg van statische ladingen te weerstaan

- 80x120x15, kan 800kg van dynamische belastingen en 800kg van statische ladingen te weerstaan

- 100x120x16cm, kan tot 1000kg en 2000kg dynamische belasting statische lading.

Raadpleeg het aanbod pallets voor verzending naar de site Pack Discount en accessoires om uw zendingen te beveiligen: de film pallet, dozen en dozen inpakken tape om uw verpakkingen te beveiligen.