Onze verpakkingsoplossingen voor de verzending van uw pakketten

Als een verpakking specialist, Discount Pack biedt een breed scala aan verpakkingsoplossingen voor al uw pakketverzending en je zult ontdekken!

Als een belangrijke speler in de verpakking distributie, vindt u op onze online winkel vele verpakkingen aan al uw wensen te voldoen en voldoen aan uw wensen.

Scheepvaart lange product: kies de kartonnen koker

U vindt Packdiscount.com, diverse modellen van kartonnen kokers voor de scheepvaart voor al uw lange en kwetsbare producten, zoals posters of belangrijke documenten. Volledig aangepast voor zendingen per post, onze kartonnen kokers zijn van hoge kwaliteit en effectief tegen schokken.

Zowel de kartonnen koker rond het plein kartonnen koker, zullen ze een uitstekende bescherming voor een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding te bieden

Inderdaad, sterke en lichtgewicht, deze kartonnen kokers met doppen die Simply clip om uw producten in hun oorspronkelijke veilige staat te houden: de buis dan onschendbaar. U wilt de buis rolt niet tijdens het transport? dus kiezen voor de vierkante kartonnen buis.

Stuur product klein en kwetsbaar: ontdek de bubble zakje

Voor het versturen van weinig omvangrijk en breekbaar, adviseren wij u om te kiezen voor een zeepbel zak.

Wij bieden ook een breed scala aan enveloppen met verschillende afmetingen aan al uw wensen te voldoen. Praktisch, licht en stevig, deze bubble enveloppen zijn ook zeer nuttig voor uw scherpe voorwerpen en zal je items te beschermen tegen schokken tijdens het transport.

U hebt een bescherming tegen vocht? Ontdek onze portemonnee veilig en flexibel zeepbel, gemaakt van kunststof en bekleed met een bel matras is waterdicht en onschendbaar.Stuur uw pakketten met onze diverse modellen van kartonnen doos

Al onze kartonnen doos modellen werden gemaakt om te bevorderen dat u gebruikt bij het verzenden van pakketten. U vindt op onze online shop een uitgebreide selectie van dozen en kartons: Simple golfkarton, Amerikaanse dozen, speciale kartonnen fles, etc ..

Alle modellen zijn beschikbaar in verschillende kwaliteit formaten.

Afhankelijk van wat u wilt verzenden, vindt u diverse modellen met verschillende weerstanden te vinden. Zo geven wij u een keuze uit 3 fluiten op basis van het gewicht van de producten die u wilt verzenden.

Dus aarzel niet om contact met ons op. Al onze team staat tot uw beschikking om u te begeleiden op de verpakking aankopen.