Packdiscount en milieu-control pakket 1-1 boom geplant                  

Packdiscount STEUNT HERBEBOSSING WERKING

 

Packdiscount zet zich in voor het milieu door samen te werken met Planète Urgence.

 

                                           1 = 1 ORDER boom plant

 

Voor het verpakken van bestellingen boven de € 150, 1 boom geplant.

 

Milieu-Packdiscount-partnership

 

DE herbebossingsprojecten

 

Voor Planète Urgence, meer dan alleen een natuurlijk element, de boom is een milieuvriendelijk instrument voor ontwikkeling, economische en culturele rechten.

 

De vereniging werkt samen met lokale spelers op herbebossingsprojecten die mensen in het hart van hun projecten te zetten.

 

Milieu-Packdiscount-partnership

 

Indonesië is de derde longen van de planeet. Het land bestaat uit honderden van het eiland en de thuisbasis van een van de grootste bossen in de wereld: het regenwoud van Borneo. Dit is een uniek ecosysteem dat wordt bedreigd. Monoculturen van palmolie, verstedelijking en wanbeheer van middelen door de lokale mensen zetten het bos en zijn bewoners in gevaar.

 

Van 2006 tot 2013 Planète Urgence voerde een brede herbebossing project op een andere Indonesische eiland Sumatra. Het project heeft meer dan 3,3 miljoen bomen geplant en het verbeteren van de leefomstandigheden en het levensonderhoud van de lokale bevolking. Ontwikkelde vaardigheden en ervaring in Noord-Sumatra (herbebossing, steun aan micro-krediet, enz.) Worden hergebruikt en omgezet in het MADIMAP project.

 

 Milieu-Packdiscount-partnership

 

De Mahakam delta is een van nature rijk gebied, maar het milieu en de biodiversiteit zijn zeer bedreigd. Het regenwoud is thuis, waaronder 147 soorten vis, 300 vogelsoorten, proboscis apen, krokodillen en een van de grootste uitgestrektheid van mangroves in de wereld. In deze regio, wordt het leven van mensen sterk verbonden met het milieu. Meer dan de helft van de families financieel afhankelijk zijn van de visserij en de aquacultuur (garnalen, vis en krabben). Sinds de jaren zeventig, de vissers die de kost door te snijden bomen te grote zwembaden voor de vissen te creëren. Vandaag hebben deze bekkens zijn vervuild en extreem arm aan voedingsstoffen, werden ze onbegaanbaar voor de visserij.

 

Om een ​​ecologische ramp te voorkomen, moeten we dit bos te herstellen en het ecosysteem te beschermen. Tegelijkertijd is het van belang om de lokale bevolking in de goedkeuring van duurzame modellen aquacultuur te ondersteunen om het leven van de visvangst met respect voor en behoud van het milieu.

 

Het project is gericht op de ecosystemen Delta Mahakam te herstellen door het aanplanten van mangroves. Het is ook van plan om te ontwikkelen met de lokale gemeenschappen een duurzame aquacultuur te oefenen verantwoorde en milieuvriendelijke visserij.

 

Om een ​​duurzame bescherming van het milieu vereist dat mensen overtuigd zijn van de waarde ervan. Dus een deel van het werk van Planète Urgence teams in Indonesië is om gezinnen te informeren over het belang van het bos.

 

Door het ontwikkelen en verspreiden van duurzame qu'aquaculture model, het geeft bomen grote economische waarde. Mangrove bomen in de bassins geplant laten vissen, krabben en garnalen te voeden en te reproduceren. Bovendien, mangrove wortels groeien in water en fungeren als filters. Ze houden dus het water schoon en rijk aan voedingsstoffen en zorgen voor een overvloedige en regelmatig vissen.

 

Tot slot, om economische middelen van de regio te diversifiëren, 6 microkrediet fondsen kunnen mensen geld te lenen om een ​​bedrijf te starten. Kleine bedrijven zijn geboren vissers en vrouwen leren om te maken en verkopen voedsel producten uit de visserij.

 

 Milieu-Packdiscount-partnership

 

Het project in het kort ...
 
Indonesië is de derde longen van de planeet. Het land bestaat uit honderden van het eiland en de thuisbasis van een van de grootste bossen in de wereld: het regenwoud van Borneo. Dit is een uniek ecosysteem dat wordt bedreigd.
Monoculturen van palmolie, verstedelijking en wanbeheer van middelen door de lokale mensen zetten het bos en zijn bewoners in gevaar.
Sinds 2013 Planète Urgence ingrijpt in Borneo te herstellen en beschermen van de Delta mangrovebos van de Mahakam.
De teams werken samen met het dorp families mangrove plantage en de ontwikkeling van verantwoorde en duurzame economische activiteiten.
 
Context van de interventie
 
De Mahakam delta is een van nature rijk gebied, maar het milieu en de biodiversiteit zijn zeer bedreigd. Het regenwoud is thuis, waaronder 147 soorten vis, 300 vogelsoorten, proboscis apen, krokodillen en een van de grootste uitgestrektheid van mangroves in de wereld.
In deze regio, wordt het leven van mensen sterk verbonden met het milieu. Meer dan de helft van de families financieel afhankelijk zijn van de visserij en de aquacultuur (garnalen, vis en krabben).
Sinds de jaren zeventig, de vissers die de kost door te snijden bomen te grote zwembaden voor de vissen te creëren. Vandaag hebben deze bekkens zijn vervuild en extreem arm aan voedingsstoffen, werden ze onbegaanbaar voor de visserij.
Om een ​​ecologische ramp te voorkomen, moeten we dit bos te herstellen en het ecosysteem te beschermen. Tegelijkertijd is het van belang om de lokale bevolking in de goedkeuring van duurzame modellen aquacultuur te ondersteunen om het leven van de visvangst met respect voor en behoud van het milieu.
 
Planète Urgence geschiedenis en ervaring in Indonesië
 
Van 2006 tot 2013 Planète Urgence voerde een brede herbebossing project op een andere Indonesische eiland Sumatra.
Het project heeft meer dan 3,3 miljoen bomen geplant en het verbeteren van de leefomstandigheden en het levensonderhoud van de lokale bevolking. Ontwikkelde vaardigheden en ervaring in het noorden
Sumatra (herbebossing, steun aan micro-krediet, enz.) Worden hergebruikt en omgezet in het MADIMAP project.
 
Het herbebossingsproject
 
Het planten van Doel 2016: minimaal 160.000 bomen.
Het project is gericht op de ecosystemen Delta Mahakam te herstellen door het aanplanten van mangroves.
Het is ook van plan om te ontwikkelen met de lokale gemeenschappen een duurzame aquacultuur te oefenen verantwoorde en milieuvriendelijke visserij.
Om een ​​duurzame bescherming van het milieu vereist dat mensen overtuigd zijn van de waarde ervan. Dus een deel van het werk van Planète Urgence teams in Indonesië is om gezinnen te informeren over het belang van het bos.
Door het ontwikkelen en verspreiden van duurzame qu'aquaculture model, het geeft bomen grote economische waarde. Mangrove bomen in de bassins geplant laten vissen, krabben en garnalen te voeden en te reproduceren.
Bovendien, mangrove wortels groeien in water en fungeren als filters. Ze houden dus het water schoon en rijk aan voedingsstoffen en zorgen voor een overvloedige en regelmatig vissen.
Tot slot, om economische middelen van de regio te diversifiëren, 6 microkrediet fondsen kunnen mensen geld te lenen om een ​​bedrijf te starten.
Kleine bedrijven zijn geboren vissers en vrouwen leren om te maken en verkopen voedsel producten uit de visserij.