zijdepapier ? - Welke te kiezen voor uw verpakkingen

Om goed pak je producten, moet u aandacht te besteden aan verschillende dingen: de grootte van het bord is geschikt is voor uw producten, de verpakking is geschikt voor het soort gebruik (verpakkingen voor e-mail, bijvoorbeeld) en in het bijzonder dat uw producten correct ingeklemd in het pakket om beschadiging te voorkomen.

Hiervoor bestaan ​​verschillende producten om uw producten tegen schokken en schade in hun verpakking te beschermen: zijdepapier en noppenfolie. Beide producten worden gebruikt in vele verschillende situaties. Dus welke te kiezen om uw verpakkingen veilig? Discount Pack, de verpakking deskundig advies u boekt!

Zijdepapier, ideaal om te beschermen en uw producten

Tissue papier wordt gebruikt voor het verpakken en producten te beschermen in de verpakking. Sterker nog, gerespecteerd ze de oppervlakte van uw breekbare goederen en voorkomt krassen en vuil dat kan ontstaan ​​in kartonnen verpakkingen. In aanvulling op het beschermen van uw producten, zijdepapier benadrukt uw producten, omdat het is licht en elegant.

Bij Pack Discount, wordt zijdepapier verkocht per riem van 1000 vellen, formaat 50 x 75 cm en 65 x 100 cm, die het best bij de grootte van de verpakking van een product.

Het kan ook gepaard gaan met vastklemmen vezel, die sterk bijdraagt ​​aan het beveiligen van producten in een verpakking en voegt een interessant esthetisch effect.

Het papier bubble voor hoge weerstand tegen schokken

De noppenfolie is een hoogwaardig product, meer gebruikt om ze individueel te verpakken in een pakket en de bescherming van producten waarvan het oppervlak is kwetsbaar. Het papier bel zorgt voor een effectieve bescherming tegen beschadiging tijdens sinds pakketbezorging past precies voor verschillende producten.

De noppenfolie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen van bellen: de 10mm wordt aanbevolen om de fragiele oppervlak producten te beschermen, wordt 18 mm gebruikt om producten te beschermen met onregelmatige vormen, en papier 32 mm wordt gebruikt voor de kalibratie en voor grotere objecten.

Discount on Pack, kunt u de klassieke bubble film vinden (10mm, 18mm, 32mm) film pre-cut bubble in dispenser doos of specifieke producten, zoals Kraft bubble film of lucht Metallic voor producten die gevoelig zijn voor extreme temperatuurschommelingen.

Als u meer informatie voor uw keuze van tissue papier of noppenfolie, neem dan contact met.

Extra producten zijn ook beschikbaar voor kleefstoffen te begeleiden, kartonnen verpakkingen etc. Aarzel niet om ons gehele aanbod te raadplegen.