Verzend uw goederen door de gedachten van uw klanten te markeren

De personalisatie van verpakkingen past heel goed in de marketing- en communicatiestrategie van uw bedrijf. Het aanpassen van elk van uw dozen voor het verzenden van uw goederen zal zeker bijdragen aan de optimalisatie van uw communicatie. In feite is de personalisatie van kartonnen dozen en postbussen niet alleen bedoeld om uw merk bekend te maken aan iedereen. Op maat gemaakte dozen zijn ook een garantie voor vertrouwen, kwaliteit en veiligheid voor uw klanten. Door de naam van uw bedrijf of uw logo op de verpakking te zien, kan uw klant de koopwaar heel duidelijk identificeren, wat hem zal geruststellen.

Pas bovendien uw kartonnen doos of uw mailbox aan, waardeer uw merk en dus uw producten op hetzelfde moment. De indrukken die we bieden zijn van een zeer hoge kwaliteit. Een kwaliteitsimpressie verbetert uw merk en producten nog meer.

Tenslotte hebben kartonnen  dozen evenals gepersonaliseerde brievenbussen verschillende voordelen. Ten eerste beschermen ze uw producten tijdens hun zending of tijdens de opslagperiode. Vervolgens kunt u iedereen laten weten tegen lagere kosten. Dit is de manier waarop u zich op een duurzame manier kunt registreren. U kunt alle soorten kartonnen dozen aanpassen, zoals enkel golfkarton, dubbele fluit, drievoudige fluit, verpakking voor flessen, Galia-kisten, dozen voor lange producten, ...

Om te slagen in je expedities, vergeet niet je inpaktapes mee te nemen. Hiermee kunt u zorgen voor de sluiting van uw kartonnen dozen en uw postbussen en uw goederen beveiligen tijdens het transport. Onze lijmen kunnen ook worden aangepast om uw communicatie te ondersteunen. Om de bescherming van uw producten te garanderen, gebruikt u ook onze kraam- en beschermingsoplossingen zoals noppenfolie, schuimpapier, kraftpapier, ... Met deze stallingsoplossingen zijn uw producten bestand tegen schokken, krassen, licht en andere schade die zij tijdens hun expeditie kunnen tegenkomen.