Reinig alle verdiepingen van uw bedrijf


Elk bedrijf is anders. Het werkoppervlak en de activiteit verschillen per bedrijf. Volgens deze twee parameters is het belangrijk om uitrusting en reinigingstechnieken aan te passen.

Voordat u vloeren met water schoonmaakt, is het noodzakelijk om al het stof te stofzuigen. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en aanwezigheid zijn er verschillende stofzuigers beschikbaar.

Om het stof in alle hoeken en gaten van uw bedrijf te stofzuigen, adviseren wij de YP 1300/9 stofzuiger. Dankzij de lichtheid en manoeuvreerbaarheid kunt u elk onderdeel van uw bedrijf grondig reinigen, of het nu gaat om kantoren, uw magazijn of uw werkplaats. Bovendien kan het vermogen oplopen tot 1300 watt. Met zo'n kracht kun je er zeker van zijn dat er geen stof meer zal zijn. Vervolgens heeft deze stofafzuiging een tank van 9 liter en een stofzak van 8 liter. Deze opslagcapaciteiten bieden u een zekere autonomie voor het onderhoud van ruimten zoals kantoren of gemeenschappelijke ruimten zoals toiletten, cafetaria, lobby, ...

 Zelfs als de stofzuiger een zeer hoog rendement heeft, raden we de stofzuiger water en stof aan voor het reinigen van uw magazijnen of werkplaatsen. Inderdaad, de laatste heeft een vermogen van maximaal 1500 watt. Dit betekent dat het stof efficiënter wordt aangezogen. Dan kan deze machine ook alle soorten vloeistoffen in uw magazijn opzuigen. De stofzak heeft een opslagcapaciteit van 20 liter en heeft ook een tank van 27 liter. Met deze opslagcapaciteiten profiteert u van een grote autonomie bij het reinigen van oppervlakken zoals magazijnen of werkplaatsen.

Om kleine ruimtes, zoals bijvoorbeeld een bureau, schoon te maken, is de professionele wasmand voldoende. Gemakkelijk verplaatst, hierdoor kunt u de vloeren in een goed tempo wassen. Het feit dat de kar gemakkelijk beweegt, bespaart u tijd, omdat u hierdoor niet steeds heen en weer hoeft te gaan om uw dweil te spoelen. Deze wasemmer neemt weinig ruimte in beslag. Het biedt u de mogelijkheid om in nauwe ruimtes zoals toiletten of smalle gangen te gaan. Bovendien maakt het kleine formaat het gemakkelijk om het op te slaan als het eenmaal is gebruikt.

Waarom kiezen voor een scrubber?

Het schoonmaken van grote ruimtes zoals magazijnen of grote bouwplaatsen kost veel tijd. Allereerst is er de grootte van het oppervlak om rekening mee te houden. Dan is het niet voldoende alleen om te stofzuigen en dweilen. Er is ook de droogtijd om rekening mee te houden. Dit is de reden waarom het gebruik van de scrubber ten zeerste wordt aanbevolen voor dit type onderhoud. U bespaart een aanzienlijke hoeveelheid tijd en vermindert tegelijkertijd uw inspanningen.

De scrubber wordt beschouwd als een alles-in-één reinigingsapparaat, omdat u hiermee vloeren kunt stofzuigen, reinigen en drogen. Een ander voordeel is dat deze apparatuur alle soorten vloeren heeft. Behalve dat u tijd bespaart, bieden de scrubbers u ook wat zekerheid, want na het passeren van deze machine zijn de vloeren vrijwel direct begaanbaar. Er is daarom het risico van uitglijden dat werd gegenereerd na de dweil.

Afhankelijk van uw behoeften zijn er verschillende soorten wassers, zoals een zelfopwindende batterij, een batterij-gel of een kabelwasser.

Met al deze schoonmaakoplossingen bent u verzekerd van volledig schone vloeren!