Vragen over rekken

Wat betekent inpakken?

Rekken zijn een soort opslag die vaak wordt gebruikt in magazijnen of werkplaatsen. Het biedt u de mogelijkheid om uw werkruimte in te richten. Dit is de manier voor u om sommige van uw apparatuur op te slaan en deze gemakkelijk en snel tot uw beschikking te hebben. Er zijn verschillende soorten rekken om de opslag van lichte ladingen te bevorderen, de opslag van zware ladingen, ... Aangezien we gespecialiseerd zijn in magazijn- of werkplaatsstellingen, vindt u rekken die speciaal zijn bedoeld voor pallets en planken voor uw goederen. en gereedschappen meer of minder zwaar. Aarzel niet en regel uw werkplek naar eigen inzicht in onze verschillende soorten rekken.

Hoe een stelling kiezen?

Afhankelijk van wat je wilt opslaan, zijn er verschillende planken. U zult schappen vinden voor vervuilende producten, vezelbakken, palletstellingen, middelzware stellingen en buisvormige rekken. Als u bijvoorbeeld zeer zware pallets in uw werkplaats of magazijn wilt opslaan, moet u zich wenden tot onze palletstellingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Om zware of zeer zware producten op te slaan, zal de middelzware stelling van Prorack in overeenstemming zijn met uw behoeften. U hebt de keuze tussen een lengte van 1300 of 2000 mm. U kunt ook de breedte kiezen die bij u past. De keuze van de rekken moet worden gemaakt op basis van verschillende criteria. U moet rekening houden met het soort goederen dat u wilt opslaan, maar ook met het gewicht en de maat. Als u bijvoorbeeld nogal rommelige producten wilt opslaan, raden we u aan naar Prospace + tubulaire rekken te gaan. Inderdaad, deze is praktisch omdat hij gemakkelijk en snel wordt gemonteerd. Omdat het het meest geschikt is voor het opslaan van rommelige producten, wordt het veel gebruikt in industriële kringen. Omdat de planken zijn ontworpen om zware goederen te ondersteunen, adviseren wij u om ook vrachtwagens of pallettrucks uit te rusten. Hiermee kunt u eenvoudig uw lasten vervoeren zonder letsel op te lopen. Bovendien bespaart deze apparatuur u veel tijd.

Hoe een rekken organiseren?

 Voordat u nadenkt over het organiseren van een stelling, moet u eerst degene kiezen die aan uw behoeften voldoet op het gebied van hoogte, lengte en breedte. Zodra de juiste plank is gekozen, kunt u aan zijn organisatie denken. Het voordeel van rekken is dat het flexibel is. U kunt bepalen hoeveel planken u nodig hebt en op welk niveau u ze wilt plaatsen. Om te kunnen organiseren, inventariseer je de producten die in de schappen van je schappen liggen. Zo weet u het aantal verdiepingen en de hoogte die u nodig hebt tussen elke plank. Voor een betere organisatie verzamelt u producten van dezelfde grootte en dezelfde formaten samen. Hiermee kunt u consistente vloeren hebben: grote producten samen en kleine producten samen. Omdat de planken flexibel zijn, verhindert niets u later om de indeling van uw stellingen te veranderen. Dit is een groot voordeel omdat niets definitief is. In tegenstelling tot vaste kasten, biedt een stelling u de mogelijkheid om uw opmaak zo vaak als u wilt te bekijken.