Vragen over verpakking

Waarom verpakken?

Verpakking is erg belangrijk, of het nu gaat om de bescherming van goederen, het transport, etc.
Om in lijn te zijn met de verschillende producten die op de markt zijn, zijn er verpakkingen aangepast aan de vorm van elk. U vindt kartonnen verpakkingen, plastic zakken en tassen, kraftzakken en tassen, enz.
Om een ​​pakket succesvol te laten zijn, moet het in feite in verschillende stappen worden gedaan. Allereerst moet je de juiste verpakking kiezen. Als u bijvoorbeeld kleding wilt inpakken, wendt u zich tot plastic zakken met plakstrips, als u in het fastfood of de bakkerij werkt, kiest u in plaats daarvan de voedselverpakking (zakken en sandwich bags, gebakskist, ... ). Als u zware en omvangrijke producten moet verpakken en verzenden, kiest u voor de verschillende dozen die wij aanbieden. Nogmaals, de keuze van het karton hangt af van het type product dat moet worden verzonden, de vorm, het gewicht, ... In de verpakking moet u ook rekening houden met de beschermingen voor uw producten, zoals noppenfolie. , schuimpapieren, ... maar ook de sluitingen van uw verpakkingen, ... Er zijn verschillende soorten verpakkingen: verpakking voor zendingen, geschenkverpakkingen die veel creatiever zijn, voedselverpakkingen (broodjes, trays, ...). Bij de verpakking gaat het niet alleen om het plaatsen van dingen in kartons of wat dan ook. Ze moeten ook worden beschermd en veilig worden bewaard totdat ze hun bestemming bereiken.

Hoe maak je geschenkverpakkingen?

Om geschenkverpakkingen te maken, staan verschillende oplossingen tot uw beschikking. Als je je eigen wilt verpakken, bieden we een assortiment geschenkverpakkingen aan. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en met verschillende patronen voor meer creatie. Omgekeerd, als u uw geschenken niet zelf wilt inpakken, bieden wij kraftcadeautasjes met balgen en boodschappentassen die uw producten zonder de minste inspanning zullen verbeteren. Elke oplossing is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in verschillende modellen. Om uw geschenkverpakkingen te perfectioneren, bieden wij ook bolducs: bolduc-spiegeleffect en bolduc-satijneffect. Dit is de finishing touch om uw verpakking elegant en chic te maken.

Hoe pak je de planten in?

Om planten of boeketten bloemen in te pakken, niets beters dan bloemistpapier. Met zijn transparantie zal het al je composities benadrukken. Dit bloemistpapier is verkrijgbaar in verschillende maten om aan te passen aan verschillende formaten en formaten van uw bloemcreaties. Om de verpakking van uw planten te sublimeren, kunt u uw bloemistpapier vergezellen met vloeipapier. Deze, die in verschillende kleuren bestaat, zal uw bloemen en uw planten benadrukken en een vleugje extra elegantie brengen. Tot slot, om deze verpakking te perfectioneren, adviseren wij u om een van onze bolducs te gebruiken. Je kunt het ook op het niveau van de stelen van je bloemen leggen om alles te linken, of gewoon een decoratie maken.

Welke verpakking om kleding te sturen?

Om kleding te verzenden, zijn er verschillende verpakkingsoplossingen voor u beschikbaar. Eerst adviseren wij u om ze in plastic zakken te plaatsen met plakstrips. Inderdaad, deze verpakkingsoplossing is zeer praktisch omdat het heel eenvoudig is om kleding, zoals t-shirts, in te brengen en te extraheren. Dan is het gemakkelijk om de zak te openen en te sluiten met de zelfklevende tape. Zodra het kledingstuk in zijn tas zit, zijn er verschillende oplossingen beschikbaar voor het verzenden van kleding. Als het gewoon een t-shirt of trui is, kun je kiezen voor Tyvek plastic zakjes. Deze zijn scheurvast en waterdicht. Je wil is dan veilig.
Als u integendeel meerdere kledingstukken moet verzenden, adviseren wij u te kiezen voor een van onze kartonnen dozen. Vergeet niet om stickers mee te nemen om de sluiting van uw dozen te garanderen.

Welke verpakking om een ​​boek per post te verzenden?

 Om een boek te sturen, niets beters dan het in een speciale boekverpakking te verpakken. Wij bieden boekenkasten met verschillende formaten, afhankelijk van de grootte en het formaat van uw boeken. U vindt UNIPAC-boekomslagen van 1 tot 5 cm, 1 tot 6 cm Pack-boekomslagen en 1 tot 8 cm Super Pack-boekentassen. Deze boekpakketten zijn zeer praktisch omdat het gemakkelijk is om boeken in te voegen en te extraheren zonder het risico van bochten. Bovendien heeft deze verpakking een zelfklevende sluiting, wat een veilige verzending van uw pakket garandeert.

Welke verpakking kiezen?

Het type verpakking dat u kiest, is afhankelijk van het type product dat u wilt inpakken en verzenden. Het zal ook afhangen van uw branche. Inderdaad, we hebben een reeks voedselverpakkingen voor professionals uit de voedingsindustrie. Voor degenen die in de bakkerij of banketbakkerij werken, vindt u broodzakken, verschillende soorten gebaksdozen, ... De bakker zal bijvoorbeeld meer geneigd zijn om onze verschillende soorten tassen en sandwichzakken te gebruiken. We bieden ook aluminiumfolie voor een betere conservering van voedsel en maaltijden. De voedselverpakking is ook bedoeld voor de cateraar om de service van bereide maaltijden gemakkelijker te maken. Voor professionals die in winkels werken, bieden wij u verschillende soorten verpakkingen voor uw winkelverpakkingen. Ze zullen uw producten presenteren. Voor het verzenden van uw producten vindt u verschillende soorten dozen beschikbaar in verschillende maten en diktes, afhankelijk van het gewicht van uw goederen. Weet dat de meeste van onze verpakkingen aanpasbaar zijn. Personalisatie van verpakkingen maakt volledig deel uit van een marketingaanpak, omdat het de manier is waarop u uzelf bekendmaakt bij een groot doelwit. Met de gepersonaliseerde verpakking kunt u zich permanent registreren in de geest van uw doelgroep. Om deze reden is het aanpassen van uw verpakking onderdeel van elke marketingstrategie van een bedrijf. Kies vervolgens zorgvuldig het bericht dat u aan uw doelconsument wilt overbrengen. Een pakket moet daarom zorgvuldig worden geselecteerd en is afhankelijk van verschillende factoren: het formaat van het product, het gewicht, de kwetsbaarheid, enz.

Hoe snel in te pakken?

Om producten in bulk te verzenden, is het belangrijk dat u ze heel snel kunt inpakken. In dit geval raden wij u aan te kiezen voor automatisch geld. Inderdaad, deze kartonnen dozen zijn zeer eenvoudig en zeer snel te monteren. Ze worden "dozen met onmiddellijke montage" genoemd omdat er alleen een simpele druk op de zijkanten nodig is om het karton te monteren. Bovendien is het een resistente en veilige verpakking omdat de bodem een ​​dubbele dikte heeft. Zodra de kassa is geïnstalleerd, hoeft u uw producten maar te beschermen met een van onze kalibratie- en beveiligingsoplossingen als ze kwetsbaar zijn. Eindelijk, alles wat je hoeft te doen is je verpakking afsluiten met plakband. Om nog meer tijd te besparen, weet dat er ook zeer snelle montagebakken zijn met een zelfklevende sluiting die zorgt voor de perfecte afsluiting van uw zendingen. Dit bespaart u tijd doordat u uw lijm op uw doos legt. U bespaart ook geld omdat u naast uw kartonnen dozen geen lijmen hoeft te kopen. Afhankelijk van het gewicht en de kwetsbaarheid van uw goederen, is deze instant-fit verpakking beschikbaar in enkele, dubbele en drievoudige fluiten. Natuurlijk zijn ze ook in verschillende maten verkrijgbaar om u te helpen die te vinden die aan uw behoeften voldoet.