Vragen over voedselverpakkingen

Wat is voedselverpakking?

Voedselverpakking is de ondersteuning voor het bevatten van producten die bedoeld zijn voor consumptie.
Professionele voedselverpakkingen zijn ideaal om uw maaltijden beter te verpakken, vooral als het gaat om afhaalmaaltijden. Het bestaat in verschillende formaten en in verschillende materialen, afhankelijk van het soort voedsel. U vindt er bijvoorbeeld de banketbakkersroom om uw stuk taart of uw portie pizza, broodzakken om uw stokbrood of uw sandwich te plaatsen, geïsoleerde verpakking om de hitte of kou van uw maaltijden te houden, transparante dozen om een ​​mooie presentatie te geven aan uw gerechten, ... De voedselverpakking is ontworpen om perfect de hitte van uw gerechten te behouden, maar ook om het transport en de proeverij te vergemakkelijken. Voedselverpakking is ook erg handig om het uiterlijk en de kwaliteit van je eten te behouden. Dit voorkomt verspilling. Voedselpapier of aluminiumfolie kan worden gebruikt om voedsel op de juiste manier in te pakken en langer te bewaren. Het voedselpapier kan ook het koken van sommige gebakken gerechten bevorderen, bijvoorbeeld. Voedselhandel moet zorgen voor de beste conservering en de beste conditionering voor hun maaltijden of hun voedsel. Daarom is voedselverpakking van groot belang in deze ambachten: slagerij, delicatessen, fast food, bakkerij, gebak, traiteur, ...

Voedselverpakking voor take-away

Als het gaat om afhaalmaaltijden of fastfood, is voedselverpakking essentieel. Inderdaad, het maakt het zowel mogelijk om transport te vergemakkelijken als om goede voedselconservering te bieden. Daarom moeten ze zorgvuldig worden gekozen en van zeer goede kwaliteit zijn. De kwaliteit van de maaltijd hangt ook af van de kwaliteit van de voedselverpakking, aangezien deze laatste maaltijden kan bewaren en verpakken. Voedselverpakkingen voor afhaalmaaltijden moeten warmte, koude en vet kunnen bewaren om te voorkomen dat consumenten overal vandaan komen ... Om te worden gewaardeerd, moet de voedingsmiddelenindustrie ook gerechten aanbieden wegwerpbaar als bedekte tassen, bekers, handdoeken, ... Deze aanvullende producten bieden extra comfort voor het proeven van afhaalmaaltijden.

Welk voedselpakket kiezen?

Voedselverpakkingen zijn voor zowel professionals als particulieren. De keuze van voedselverpakkingen moet gebaseerd zijn op het soort voedsel of type maaltijd dat u wilt inpakken. We hebben een grote verscheidenheid aan professionele voedselverpakkingen zoals trays, voedselpotten en kommen, gebakdozen, broodzakken, enz. Onze voedselverpakking voldoet aan alle behoeften van de voedingsindustrie: fast food, vleeswaren, slager, patisserie, bakker, traiteur, ...
Voedselpapier, bijvoorbeeld, zal op grote schaal worden gebruikt door slagers en slagers om vlees te serveren. Broodzakken, gebakdozen en voedselkommen en kommen voor salades worden gebruikt in bakkerijen, gebak en snacks. De fritesbakjes worden vooral gebruikt bij snacks, de 'Greek'. Professionele voedselverpakking is zowel praktisch als esthetisch. Inderdaad, voedselpotten en -schalen zijn bijvoorbeeld transparant. Dit geeft een elegante kant aan de presentatie van de maaltijd en laat uw klanten de samenstelling van uw gerecht zien.
Onder ons assortiment professionele voedselverpakkingen dat we aanbieden, is er ook wegwerpservies. Deze is erg praktisch, vooral in het fastfood of tijdens de organisatie van cocktails en recepties omdat het bestaat uit zakjes met bestek, wijnglazen, fluiten met champagne, handdoek, ... Zelfs het is wegwerpservies, het blijft elegant en esthetisch.