Welk karton kies je?


Het eerste dat u moet doen als u wilt verplaatsen, is het kiezen van de verhuisdozen die overeenkomen met elk van de dingen die u heeft. Inderdaad, elke beweging, we realiseren ons dat we veel zaken vergaren. Ze zijn van alle soorten: verschillende maten, verschillende vormen, verschillende gewichten, ... Om te slagen in je zet, moet je worden uitgerust met dozen die zijn aangepast aan je bedrijf.

Welke dikte van karton kiezen?

Vanzelfsprekend zijn bij het maken van een zet in de meeste gevallen verschillende maten, verschillende vormen maar ook verschillende gewichten. Het is om deze reden dat er karton in verschillende dikten beweegt, namelijk de eenvoudige, de dubbele en de drievoudige groef. Als uw producten licht zijn en niet erg kwetsbaar, kunt u zich in plaats daarvan wenden tot kratten met enkele groef. Integendeel, als het zware en fragiele items en snuisterijen zijn, kies dan voor drievoudige fluitkisten. Hun drievoudige dikte beschermt uw kwetsbare objecten perfect. Om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk te maken, raden wij u ten zeerste aan om uw producten van hetzelfde gewicht samen te voegen (samen lichte goederen en zware goederen bij elkaar).

Welke kartonbeweging voor kleding?

Tijdens de verhuizing kan het soms gebeuren dat een bedrijf beschadigd raakt. Dit is vaak het geval met kleding. Ze worden vaak blootgesteld aan stof, vocht. Ze zijn ook erg gerimpeld en vervormd omdat er andere zwaardere kartons op de kleding worden geplaatst. Het resultaat kan slechter zijn als ze in zakken worden gevouwen. Om deze tegenslagen te voorkomen, raden wij u aan te kiezen voor kartonnen kasten.

Met deze kledingkasten kun je al je kleren kwijt, lang, breed of in een andere vorm. Je kleding wordt dan volledig beschermd tegen stof en al het vuil dat gedurende de hele verhuizingsperiode verschijnt. Een van de grote voordelen van deze muurhangende kist is dat uw kleding niet gekreukt zal zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is uw kleren op hangers te hangen en ze aan de kledingrail te hangen. Eenmaal in uw nieuwe huis of appartement, hoeft u alleen maar uw kleding recht in uw kast te doen. U hoeft ze niet te strijken of te wassen, want dankzij de kartonnen kledingkast zijn uw kleding gedurende de gehele duur van de verhuizing intact gebleven.

Hoe de flessen in te pakken zonder ze te breken?

We zijn er klaar voor om te wedden dat er onder je te verplaatsen dingen glasflessen zullen zijn (wijn, champagne, flessen water, verzamelobjecten, ...). Als je ze niet vanaf het begin beschermt, is het bijna zeker en zeker dat je een getal zal breken. Om te voorkomen dat dergelijke dingen gebeuren, raden wij u sterk aan om flesverpakking te kiezen. Deze zijn speciaal ontworpen om dergelijke producten te huisvesten en te beschermen. Elk van onze flessenboxen heeft versterkende wiggen. Dit maakt het mogelijk om de flessen wijn, champagne en bier te scheiden, zodat ze tijdens het verplaatsen geen schokken krijgen. Afhankelijk van uw behoeften, is flesverpakking verkrijgbaar in verschillende maten: 1 fles, 3 flessen of 6 flessen. Deze kratten voor flessen zijn zelfs nog interessanter voor mensen die thuis een wijnkelder hebben. Het zou zonde zijn om goede flessen wijn te verliezen vanwege een gebrek aan bescherming. Met dit type verpakking hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, al uw flessen worden goed beschermd.

Hoe tijd te besparen in verhuisdozen?

Het is waar dat het inpakken van de dozen tijdverspilling is. Je moet de bodem afplakken en verstevigen om het sterker te maken en te voorkomen dat het scheurt. Dit vertegenwoordigt minder tijd om de vakken in te vullen. Gelukkig zijn er kartonnen dozen met automatische bodem, ook wel instant-fit karton genoemd. Deze zijn ideaal wanneer er veel verpakkingen moeten worden gemaakt. Dit is het geval voor verwijderingen, daarom zijn ze in deze situatie erg gebruikt. Om een ​​kartonnen doos met automatische bodem te monteren, drukt u simpelweg op de zijkanten van het karton en wordt deze onmiddellijk gemonteerd. Omdat er producten zijn die min of meer zwaar en meer of meer omvangrijk zijn, zijn deze dozen met bodem-auto tegelijkertijd beschikbaar in verschillende afmetingen en in verschillende diktes: eenvoudige, dubbele en drievoudige groef. Als u nog meer tijd wilt besparen, weet dan dat er doosjes met zelfbodem zijn met een zelfklevende tape waarmee u uw karton direct kunt sluiten om meer Scotch-tape toe te voegen.