Packdiscount, een familiebedrijf, geleid door de PASSIE PACKAGING

Opgericht in 2000 door de heer Tessier, Packdiscount zich als een van de Franse specialist in verpakkingen en verpakkingsafval distributie.

De geografische ligging van Packdiscount om snel leveren het in België en 48 / 72H.

FILOSOFIE: Een geest van de avant-garde

Sinds haar oprichting, is Packdiscount voortdurend het verkennen van alle facetten van de wereld van verpakkingen. Een verterende passie familie maakte grote verwachtingen, openheid en het nemen van risico.

Dit is ook hetzelfde onverzadigbaarheid dat Packdiscount loopt nu Europa.

EXCELLENCE AS LEAD

Het is met de soms buitensporige eisen, maar ook veel wijsheid dat Packdiscount blijft een voortdurend streven naar kwaliteit van de verpakking.

Hiervoor wordt kwaliteit altijd bedekt met authenticiteit en ondervraging permanent.

De selectie van nieuwe producten, know-how authentiek en een echte persoonlijkheid, is voortdurend in het hart van het onderwerp.

Verder dan nieuwe producten, nieuwe ecologisch verantwoorde verpakkingen modi zijn ook waargenomen met grote belangstelling.

ADVENTURE INTERNET

Sinds enkele jaren Packdiscount wordt gelanceerd in het heelal internet zijn er nu 5 jaar. Vandaag is het meer dan 2500 beschikbaar verpakken producten in Europa.

Met zijn opslagcapaciteit, een internationale visie van de verpakkingsmarkt en de echte vrijheid in zijn ontdekkingen, Packdiscount wordt erkend door alle te anticiperen évoltuions de verpakking markt, maar ook e-commerce.

Dus nu zijn expertise uit te breiden tot de raad van bestuur en de verpakking.