Plastic zak

Plastic zakken voor particulieren en professionals - Draag al uw producten! Packdiscount verpakking specialist biedt de beste prijs goedkope plastic zakken. Packdiscount is een specialist in plastic zakken voor particulieren en professionals. Hier vindt u een breed scala van plastic verpakkingen zak voor de beste prijs. 
Ontdek een compleet aanbod van plastic zak: Plastic zak handvat cut, vuilniszak, plastic zak met stijve handvat ... Haal het beste prijs op de aankoop van verpakkingen en plastic zak voor al uw aankopen van verpakkingen plastic zakken goedkoop. Om u te helpen uw producten te vervoeren, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een compleet assortiment plastic zakken met verschillende handvatten en capaciteiten. In dit assortiment plastic zakken vindt u de matte plastic zak met een vlakke bodem, de plastic zak met stevige handvatten, de vuilniszak en de zak voor de tas met ijszakken. Dit type plastic tas is voor zowel professionals als particulieren. Als u bijvoorbeeld trays of lunchboxen wilt vervoeren, past de tas met vlakke bodem perfect bij uw behoeften. De vlakke bodem houdt uw producten rechtop en voorkomt morsen. De plastic zak met stevige handvatten is ook effectief voor het transport van uw producten. Met een kwaliteit van 70 micron heeft de plastic zak met stijve handgrepen een zeer hoge weerstand tegen scheuren. Verschillende dimensies zijn mogelijk. Om uw flessen te dragen, is de plastic tas met ijszak ideaal. U kunt ook de versheid van uw flessen behouden. 
Ontdek onze andere tassen en tassen, zoals plastic tassen, tassen en kraftzakken, evenals onze plastic omhulsels om je eigen tassen en plastic tassen te maken.

Selectie van tas en transparante plastic zak

Onder uw aankopen van zakken tassen en sachets biedt de Packing Specialist Packdiscount een breed scala aan plastic zak. Met ons bereik van tas kunt u uw producten veilig en tegen de beste prijs dragen.
Onder ons assortiment plastic zak vindt u vuilniszakken voor uw huishoudelijk afval. Onze vuilniszak is samengesteld uit polyethyleen. Dit maakt ons assortiment vuilniszak met resistente, recyclebare en milieuvriendelijke tassen. Om aan uw eisen van onderhouds- en hygiëne te voldoen, heeft ons tasbereik verschillende volumegaten voor uw afval en afval.
Andere aankopen van verpakkingen, wij bieden de ijszak. Met dit bereik van de tas kunt u uw drankje vervoeren, vernieuwen en presenteren. Er kan u kiezen voor dit bereik van de tas, u zult uw drankjes sneller vernieuwen dan met een ijsemmer. De ijszak is samengesteld uit PVC, is solide, herbruikbaar en recyclebaar. Het is milieuvriendelijk. Om aan uw behoeften te voldoen, bieden wij verschillende dimensies.

Een ruime keuze aan zak of plastic zak

In ons bereik van tas vindt u ook de plastic zak met een vlakke bodem. Deze plastic zak zal ideaal zijn voor het transport van producten zoals lunch-, cateraarboxen, gebakvakken. U kunt uw producten gemakkelijk en veilig vervoeren. Verschillende dimensies zijn beschikbaar om het dichtst bij uw behoeften te staan. Onder de aankopen van de verpakking vindt u ons assortiment plastic zak met stijve handgrepen. Met dit type tassen kunt u zware en omvangrijke producten vervoeren, dankzij de volle handgreep. Met deze plastic zak, dankzij de sluiting door pins, zullen uw producten volledig worden beschermd. Andere plastic zakken zijn verkrijgbaar in ons assortiment tassen.

...
Voir plus..
Filters
2 articles

Moeten we kiezen voor een plastic zak met stijve handgrepen of handgrepen op de verpakking van uw producten te snijden?


Te pakken en uw producten te vervoeren, kunt u kiezen voor verschillende modellen van plastic zakken, plastic zak handgrepen of gesneden plastic zak met stijve handgrepen. 
Van verschillende vormen, ze bieden ook specifieke eigenschappen. De plastic zak handvaten gesneden is zeer duurzaam en praktisch. Met zijvouwen kan aanpassen aan de breedte van de producten. Het is perfect voor prêt-à-porter winkels, parfumerieën, of zelfs supermarkten zijn om allerlei voorwerpen, zoals kleding, voedsel te dragen. De plastic zak met stijve handgrepen, ondertussen, staat bekend om haar discretie. Met dit type plastic zakken kunt u uw producten incognito te dragen. De dikte van 70 micron is zeer goed bestand tegen scheuren. Deze plastic zak beschermt uw producten tegen stof, het weer en indiscreties in een keer !


Hoe maak je een vuilniszak kiezen?


De litrage je vuilniszak hangt af van het gebruik dat u er zelf van maakt. 
Sterker nog, volgens uw doel uw vuilniszak, litrage variëren. Om het afval op te halen keukens, hallen van gebouwen, luchthavens of treinstations, kunt u kiezen voor plastic afvalzakken van 50L of 130L, afhankelijk van de grootte van uw afval. Als u kiest voor een vuilniszak met een capaciteit van 110L, het zal dienen om uw schoonmaak trolleys. Tot slot, een vuilniszak van 170L is perfect voor uw container en de bakken van garbage collection. dus het gebruik van de vuilniszak om de meest geschikte litrage kiezen te bepalen. Packdiscount  biedt verschillende litrages, maar is nog steeds een goede prijs-kwaliteitverhouding. Flexibel, waterdicht en bestand tegen, onze vuilniszakken zijn perfect om al uw afval vent.

Plastic zakken en het milieu: Waar te gooien recyclebaar plastic zak?

Verdeeld en masse in uw favoriete supermarkt of de opslag, plastic zakken of doorzichtige zakken hebben een desastreus effect op het milieu en de oorzaak van de verdwijning van vele diersoorten. Hoe de invasie van doorzichtige plastic zakken of eenmalig gebruik plastic zakken tegen te gaan?

Wat zijn de regels en verboden op dit gebied in Frankrijk?

Volgens het ministerie van Milieu, Energie en de zee, zijn meer dan 5 miljard doorzichtige plastic zak (in jarretels of niet) in contanten per jaar in Frankrijk. In totaal bedraagt ??dit cijfer naar 17 miljard, of 539 zakken gedistribueerd naar de tweede! Gemiddeld Frans verbruikt 300 zakken per jaar.

Hoe lang duurt een plastic zak ontleden? Hoe lang te degraderen?

Als het gebruik ervan is slechts een paar minuten, het is anders dan de levensduur: het duurt tussen de 100 en 400 jaar om volledig te splitsen. Vervuiling van de kunststof en endanger van soorten (pollutins en zeeën en oceanen).

Hoe werkt de plastic zak degraderen?

Plastic zakken en rits zakken bestaan ??meeste polyetheen, een niet-biologisch afbreekbare olie afgeleide materiaal. Ze zijn bestand, herbruikbaar, licht, waterdicht, riemen of lijmen. Het moet gezegd worden dat de uitvinding praktisch! Echter, massale productie van plastic zakken uitputten van de natuurlijke reserves van olie, fossiele energie die de natuur miljoenen jaren heeft gezet om te produceren. De kusten zijn de eerste raakt al meer dan 120 miljoen zakken vervuilen de 5000 km van de Franse kusten: 75% van het afval in zee gevonden zijn plastic.

Hoe om te gaan met de invasie van de plastic? Kies voor recyclebaar en biologisch afbreekbare zak

Sinds 1 juli 2016 zijn voor eenmalig gebruik plastic zakken verboden in contanten. Deze functies moeten herbruikbaar zijn. Dit is één van de belangrijke maatregelen van de Energiewet Transition in 2015 goedgekeurd sinds 1 januari 2017, groenten en fruit stralen dienen kaas of slagerij moeten biologisch afbreekbare papieren zakken, kartonnen of kunststof Bio samengesteld uit maïszetmeel of aardappelzetmeel verdelen. Deze richtlijn heeft betrekking op alle lokale winkels. De wet bepaalt ook dat de zakken zijn samengesteld uit 30% biologisch afbreekbaar materiaal in 2017. Een cijfer dat geleidelijk zal toenemen tot 60% in 2025. Om de invasie van plastic te bestrijden, de overheid stimuleert goede praktijken: in de jaren 2000, het zakje voor geld geworden handeling heeft betaald, wat toegenomen gebruik van herbruikbare zakken toegestaan. Met betrekking tot de aankopen die weinig ruimte in beslag nemen (zoals een broodje of een fles water), is het ook aan te raden om een ??andere manier om ze te vervoeren vinden. In 2020 zal de Franse regering aan te pakken wegwerp plastic schaaltjes, met het oog op het gebruik en de handel te verbieden terwijl het aanbieden van alternatieve, verantwoordelijke en niet-vervuilende oplossingen.

Hoe te vouwen en op te slaan een grote plastic zak?

De onontkoombare praktische truc om uiteindelijk in staat zijn om al uw plastic zakken die zijn te slepen voor een lange tijd op te slaan. Om te kunnen een voor een tijd in beslag nemen, zonder probleem, er is een eenvoudige maar effectieve techniek. Afgewerkte bulk zakken: Om dit probleem duurzaam op te lossen, een eenvoudige techniek toe te passen thuis, zonder de noodzaak voor niets meer dan uw plastic zakken. Hiervoor gewoon over elkaar twee zakken met genoeg ruimte tussen de twee, en ze te omwikkelen! Alles voor een resultaat dat we niet kunnen meer efficiënt, met een gemakkelijke uitgang voor een plastic zak op een moment.

Waar te vinden en kopen van plastic zakken voor vliegtuig?

Op zoek naar waar kan vinden we de beroemde rits transparante zakken, naar de vloeistoffen voor handbagage tijdens het vliegen te zetten? Met andere woorden, het is een kleine doorzichtige zak dat de producten die u mee te nemen op het vliegtuig zal verschijnen, voor een kwestie van veiligheid. Luchthavens kunt u het apparaat, anders bestelling op PackDiscount onze plastic zakken te geven. De plastic zak is efficiënte verpakking om uw producten tegen stof te beschermen en de veiligheid en bescherming van uw objecten tegen tranen te garanderen.

Maak uw eigen zak bij het opstellen van uw logo!

De aanpassing van uw plastic zakken is ideaal voor het zetten van uw merk en brengen uw identiteit op de verpakking. Aangepaste afdrukken van uw logo en uw gegevens waardering van het imago van uw bedrijf.