Stofzuigers

Packdiscount vinden op een keuze van stof stofzuigers, stofzuigers water en stof ...
Stofzuigers zijn erg handig voor het verwijderen van stof en ander puin in uw winkel of magazijn. Hiermee kunt u uw gebouwen schoon houden en krijgt u een bepaalde kwaliteit van hygiëne. Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount u een volledig assortiment hoogwaardige stofzuigers. De stofzuiger YP 1300/9 is zeer praktisch in gebruik, omdat hij licht en gemakkelijk te hanteren is. Hiermee kunt u stofzuigen in elke hoek van uw magazijn of werkplaats. Het is ook ideaal voor het reinigen van kantoren en andere oppervlakken. Het natte en droge vacuüm van de YP 1500/27 is een stofzuiger voor professionals. Het kan stof op alle terreinen zuigen. Zeer handig met zijn 4 zwenkwielen, zijn begiftigingsmond past zich aan alle oppervlakken aan. Het is ook zeer resistent dankzij zijn onbreekbare tank. Het maximale vermogen van de water- en stofzuiger is 1500W. Om uw bedrijf van boven naar beneden schoon te maken, kunt u ook onze schoonmaak- en onderhoudsproducten gebruiken. Ze zullen uw gebouwen schoon houden en zullen al uw personeel een uitstekende kwaliteit hygiëne bieden. Om uw gebouwen schoon te houden en ieders hygiëne te garanderen, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount zeep en zeepdispensers, vuilniszakken, poetsproducten. Al onze producten zijn van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen. Met onze kwaliteitsstofzuigers verwijdert u al het stof in al uw gebouwen. Elke hoek in uw magazijn of werkplaats is schoon. De keuze van uw stofzuiger is gebaseerd op de grootte van uw kamers. Hoe groter je kamer, hoe meer stof je nodig hebt in de stofzuiger.
...
Voir plus..
2 articles
Wat is het verschil tussen deze twee stofzuigers?
Ze zijn beide stofzuigers voor professioneel gebruik.
  • Voor het YP1500 / 27-model heeft deze stofzuiger de optie voor water en stof, een onbreekbare 20L-tank, een antibacterieel filter, een antischuimsysteem en een nieuwe slijtvaste slang. De stofzuiger heeft een grote veelzijdigheid met zijn 4 zwenkwielen.
  • Voor het YP 1300/9 + -model bevat deze functionele stofzuiger een snelheidsvariator, een accessoirewagen, een afneembare 12 m lange kabel met fraudebestendige stekker en een telescopische stang.