Machineplakband van acryl productfoto image1 L
Machineplakband van acryl productfoto image1 S

Machineplakband van acryl

Een betrouwbare en veelzijdige oplossing om uw pakketten efficiënt te beveiligen !
Lees meer de beschrijving
Tot
20 %
1 variaties

Vanaf

€ 15,84

Zie prijs
 • Snelle levering binnen 24/72 uur
 • Gratis bezorging Vanaf 250€ HT van aankoop
 • 10% korting op uw 1e bestelling, NEW10L
Onze tarieven gaan omlaag!
Geniet van kortingen op basket-excluding-prices

-10%
Vanaf 300€ excl. BTW

-15%
Vanaf 450€ excl. BTW

-20%
Vanaf 800€ excl. BTW

Bestelcode
kleur
breedte mm
lengte m
materie
dikte mi
pakket van
Prijs excl BTW HT -10%-15%-20%
RPPMA01 Transparent 43 990 Acrylique 28 6 € 19,80€ 15,84 of -20% korting

Beschrijving

Heldere acrylmachinetape: de ideale keuze voor uw verpakkingsbehoeften

Heldere machineplakband van acryl is een essentieel onderdeel in veel industrieën en biedt betrouwbare hechting en optimale transparantie voor een verscheidenheid aan toepassingen. verpakkingstoepassingen. Of u nu een productie-, distributie- of logistiekbedrijf bent, of gewoon kwalitatief plakband nodig heeft, u heeft de keuze uit een ruim assortiment producten. Voor persoonlijk gebruik is transparant machineplakband van acryl een veelzijdige en effectieve keuze.

Wat is transparant acrylmachinetape?

De transparante machineplakband van acryl wordt vervaardigd door &een graf; Gemaakt van een hoogwaardige acrylkleefstof, die een krachtige en duurzame hechting biedt. De transparantie maakt het een ideale keuze voor verpakkingen waar esthetiek en zichtbaarheid zijn belangrijk. In tegenstelling tot traditionele zelfklevende tapes, Op rubber gebaseerde, heldere acrylkleefbanden zijn minder gevoelig voor schommelingen in temperatuur en vochtigheid, waardoor ze betrouwbaarder zijn in allerlei omgevingen.

Voordelen van transparante acrylmachinetape

 1. Krachtige hechting: Doorzichtig machineplakband van acryl biedt uitzonderlijke hechting op een verscheidenheid aan lijmen. van oppervlakken, waaronder karton, plastic, metaal en glas, zodat uw pakketten veilig blijven tijdens transport en opslag.

 2. Maximale transparantie: de transparantie zorgt voor zichtbaarheid. Compleet overzicht van de inhoud van uw verpakking, wat vooral handig is als u snel de inhoud van pakketten wilt identificeren zonder deze handmatig te hoeven identificeren. open ze.

 3. UV-bestendigheid: In tegenstelling tot Net als sommige andere soorten plakband is Clear Acrylic Plakband UV-bestendig, wat betekent dat het na verloop van tijd niet vergeelt, waardoor het uiterlijk van uw verpakking behouden blijft.

 4. Gemakkelijk te gebruiken Gebruik: Speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor. Bij automatische verpakkingsmachines wordt de doorzichtige acrylmachinekleefband gemakkelijk en gelijkmatig aangebracht, waardoor de verpakkingsefficiëntie wordt gemaximaliseerd. van uw verpakkingsactiviteiten.

 5. Veelzijdigheid: Of u nu lichte of zware, regelmatig of onregelmatig gevormde producten verzendt, helder acryl machineplakband biedt een veelzijdige verpakkingsoplossing die aan uw behoeften voldoet een variëteit van behoeften.

Toepassingen van transparante acrylmachinetape

Helder acrylmachineplakband wordt veel gebruikt in de productie. in vele sectoren voor een veelheid aan toepassingen, waaronder:

 • Verpakking en verzending: om pakketten en zendingen te beveiligen en ervoor te zorgen dat ze gesloten en intact blijven tijdens transport.

 • Productassemblage: Om componenten en onderdelen in productieprocessen te assembleren, waardoor een robuuste en duurzame verbinding ontstaat.

 • Tijdelijke reparatie: voor tijdelijke reparaties aan diverse producten. van oppervlakken, wat een snelle en effectieve oplossing biedt voor noodsituaties.

 • Industriële toepassingen: In industriële omgevingen, voor toepassingen zoals maskeren, markeren en bundelen van producten.

 • Voedselverpakking: waar in de voedingsindustrie Transparantie en hygiëne zijn essentieel bij het sealen en verpakken van voedingsproducten.