Transpalletten

Packdiscount biedt een brede waaier van material handling en heffen. De trucks zijn bestemd voor intensief professioneel gebruik. De essentiële hulpmiddelen in uw magazijn: de handmatige of elektrische pallettruck ..

Voor het zware werk, de handpallettruck onontbeerlijk. Om u te helpen uw zware ladingen te verplaatsen, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een volledig assortiment pallettrucks. In dit gamma pallettrucks vindt u handpallettrucks, pallettrucks met gewichten, hoge pallettrucks met elektrische of handmatige liften, pallettrucks met halve pallets, ... Met ons palletettrucksysteem kunt u uw ladingen van 2200 gemakkelijk verplaatsen of 2500 kg bijvoorbeeld. Voordat u de juiste pallettruck kiest, moet u een aantal criteria in acht nemen. U moet het gewicht van de lading en het type goederen dat u verplaatst, kennen. Zelfs als de stalen pallettruck allerlei soorten goederen kan vervoeren, is het beter om u te concentreren op de roestvrijstalen pallettruck als u voedingsproducten vervoert of als u zich in een corrosieve omgeving bevindt. Het gewicht van de te heffen of te verplaatsen lading is echt een essentieel element om rekening mee te houden bij het kiezen van uw pallettruck. Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount palletwagens aan die ladingen van 1000 KG tot 5000 KG aankunnen. Om u te helpen de pallettruck te vinden die aan al uw behoeften voldoet, bieden wij ook verschillende soorten wielen aan, zodat de pallettruck het beste past bij het oppervlak van uw magazijn of werkplaats. 

Om u te helpen de pallettruck te vinden die aan al uw behoeften voldoet, bieden wij verschillende soorten wielen aan, zodat de pallettruck het meest geschikt is voor het oppervlak van uw magazijn of werkplaats. Als u vragen heeft over de keuze van de pallettruck die aan uw behoeften voldoet, raden wij u aan om contact op te nemen met ons team van experts. Ze zullen uw behoefte begrijpen en analyseren. Afhankelijk van uw behoeften, bieden zij u dan de pallettruck die aan al uw wensen voldoet.

...
Voir plus..

Wat pallet kiezen?
Vragen aan te vragen voor het kopen van een vrachtwagen: De pallet of pallet neemt is een handling apparaat dat kan dragen en verplaatsen van zware ladingen zoals pallets, moeiteloos. De palletvorken schuiven onder de pallet, en door de eenvoudige actie van de helmstok, wordt de belasting geheven en soepel loopt. Afhankelijk van de toepassing, kunt u een handmatige of elektrische pallettruck kiezen. Verschillende elementen moeten worden beschouwd als de truck die bij u past te kiezen:
Staal of rvs Transpalletten?

  • De stalen pallet is universeel en dat past op alle soorten toepassingen
  • De roestvrij pallet truck is ontworpen voor gebruik in corrosieve omgevingen zoals voedselverwerking.

De standaardlengte van palletvorken is ongeveer 1 150 mm, wat overeenkomt met een standaard formaat type "paddle-Europa." Om tal van kleine afmetingen te voeren moet de gebruiker de voorkeur aan een korte palletvorken (tussen 600 en 900 mm), terwijl daarentegen voor het transport van lasten lange afmetingen, zal de gebruiker een pallet lange vorken begunstigen ( tussen 1200 en 2000 mm). Een standaard heftruck is ongeveer 20 cm. Het laadvermogen van de truck: Het gewicht van de lading op te heffen is een belangrijk element in de keuze van de truck. Modellen variërend van 1 000-5 000 kg zijn beschikbaar om de gebruiker naar zijn behoeften. De wielen van een palletwagen kan van verschillende typen zijn. De nylon zorgt voor een optimale rollen op harde vloeren en heavy duty. Het rubber zorgt voor een betere grip op gladde oppervlakken. Polyurethaan is flexibel in het gebruik dan nylon. De Vulkollan heeft de beste kwaliteiten op het gebied van stilte, kracht en slijtage, zonder een spoor achter.