Reiniging en onderhoud

Vereist voor kantoren, werkplaatsen, magazijnen, winkels, algemene diensten .... Packdiscount biedt een brede selectie van schoonmaakmiddelen en schoonmaak. Om u te helpen schone gebouwen te hebben, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment reinigings- en onderhoudsproducten.

U vindt in dit assortiment professionele karren, handwascrèmes, zeepjes, zeepdispensers, allesreinigers, vuilniszakken. Met de professionele wastrolley kunt u alle onderhoudsproducten die u nodig hebt om uw ruimte een perfect schone ruimte te maken. U zult in staat zijn om er producten die u hebt gekozen onder onze ruime keuze aan producten van onderhoud (vuilniszak, cleanser elk oppervlak, reinigingscrème voor de handen). Deze kar zal heel praktisch zijn voor het schoonmaken van kantoren, werkplaatsen. Wij bieden verschillende handwascrèmes, omdat het van essentieel belang is dat uw medewerkers een echte kwaliteit van hygiëne in uw bedrijf kunnen hebben. Om het handiger te maken, bieden we zeepdispensers aan. Ze leveren doses zeep en vermijden aldus het verspillen van zeep. Vergeet niet om uw zeepdispensers te vergezellen met poetsproducten om uw handen goed af te vegen. Neem ook vuilniszakken mee. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteiten. Deze vuilniszakken houden je magazijn schoon. Ze zijn recyclebaar, flexibel, waterdicht en zeer resistent. Met onze reinigings- en onderhoudsproducten zorgt u voor maximale reinheid in uw hele pand. Hiermee worden alle bacteriën, ziektekiemen en stof verwijderd. Dankzij deze reinigings- en onderhoudsproducten biedt u uw werknemers een hoogwaardige werkruimte waarin ze veel efficiënter zullen werken. Elk van onze reinigings- en onderhoudsproducten heeft specifieke kenmerken.

Daarom is het belangrijk om te weten in welke kamers of kamers van uw magazijn u deze reinigingsproducten zult plaatsen. U kunt contact opnemen met ons team van experts om ervoor te zorgen dat u de juiste reinigingsproducten kiest. Ontdek ook onze andere oplossingen op het gebied van hygiëne, veiligheid en onderhoud, zoals handschoenen, werkkleding, poetsproducten.

...
Voir plus..
Welke hygiëneproducten zijn essentieel ?
Om een onberispelijke hygiëne te garanderen, stellen we u apparatuur voor voor toiletten, zoals een dispenser van toiletpapier, een dispenser van witte zeep.