Veiligheidsmessen en -snijinrichting

Een volledig gamma van de veiligheid messen en snijmachines voor de beste prijs voor een uitstekende kwaliteit. Onze veiligheidsmessen en -snijders zijn voor zowel professionals als particulieren.

Het zijn essentiële gereedschappen om te hebben tijdens het werken in een magazijn of werkplaats. Veiligheidsmessen en -snijders stellen u in staat uw kratten en dozen, uw verpakking veilig te openen, zonder het risico te lopen u te snijden. Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount u een compleet assortiment veiligheidsmessen en -snijders. Om aan uw behoeften te voldoen, bieden wij messen aan, afhankelijk van het gebruik dat u ervan maakt. U vindt in ons assortiment veiligheidsmessen en -snijders, foliesnijmessen, veiligheidsmessen met intrekbaar mes of niet, veiligheidsmessen met carbonblad, composietveiligheidsmessen met trekker, wegwerpbare veiligheidsmessen, ... Wij bieden ook meshouders waarmee u uw mes veilig aan uw riem kunt hangen. Zoals de naam al doet vermoeden, is het filmmes bijvoorbeeld ideaal voor het veilig snijden van beschermende films, rekfolies. Het is ook ideaal voor het openen van enveloppen. Het veiligheidsmes met carbonblad is ideaal voor het snijden van films, plastic riemen en scheurende lijmen rond de verpakking. Elk mes heeft heel speciale kenmerken. Afhankelijk van het gebruik dat u ervan maakt, kiest u een veiligheidsmes of een snijder in plaats van een ander mes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team van experts. Afhankelijk van uw behoeften, zullen zij de beste oplossingen kunnen bieden op het gebied van veiligheidsmessen en -snijders. In elk geval is het essentieel om één op één te hebben wanneer u in een werkplaats of magazijn werkt. Het maakt het gemakkelijk en snel om noppenfolie, verpakking of iets anders te snijden. Zorg voor uw werkplaats of magazijn ook voor het uitrusten van pallettrucks, industriële vrachtwagens en heftrucks om uw goederen snel en gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen.
...
Voir plus..

Bescherming technieken:

Voor een betere risicopreventie Cutoff, Packdiscount biedt verschillende technieken bescherming. 

  • Beschermde Blade : de meest effectieve bescherming. Het is immers mogelijk dat de snijkant contacten tijdens het snijden van een vinger van de gebruiker of de onverpakte product. Mes of mes geschikt voor het snijden van zachte producten, zoals stretchfolie ... 
  • Automatische blade terugtrekken : De werking is gesteld, aan het begin van de snede. Het blad wordt automatisch teruggetrokken in de handgreep wanneer het blad het product verlaat.
  • Blade teruggetrokken in het voorjaar : Het beveiligingssysteem wordt geactiveerd door de gebruiker op de duim van de schuif in te trekken. Het blad kan dan terugtrekken in het handvat bij het contact met de gesneden product heeft opgehouden.